ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 16 martie 2023

 
David Beckham
 
David Beckham încearcă să îl ademenească pe Lionel Messi către Major League Soccer pentru a semna cu Inter Miami: „Întotdeauna am spus că îmi doresc cei mai buni fotbaliști”
Lionel Messi a semnat cu Paris Saint-Germain în 2021, iar contractul lui urmează să expire vara aceasta. Momentan, campionul mondial nu a luat vreo decizie în ceea ce privește viitorul său. Contractul lui Lionel Messi […] The post David Beckham încearcă să îl ademenească pe Lionel Messi către Major (...)
[ProSport]
14/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Clubul patronat de David Beckham se pregătește de sosirea lui Lionel Messi. „Copacii vor trebui să fie mai mari, securitatea se va întări”
Clubul patronat de David Beckham se pregătește de contractul cu Lionel Messi, mai ales că PSG a fost eliminată de „optimile” Champions League, după ce nu a „mișcat” în „dubla” cu Bayern Munchen. Antrenorul echipei din MLS a recunoscut că tratativele sunt aproape de finalizare și a dezvăluit că va avea mai (...)
[Playtech]
09/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY