ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 25 martie 2023

 
Dana Rogoz
 
Oana Zăvoranu trebuia să joace în serialul La Bloc! De ce a fost înlocuită cu Dana Rogoz: Măi, fata asta...
<>Serialul La Bloc s-a bucurat de un succes răsunător în anii 2000, când se difuza la PRO TV, dovadă fiind că unii actori din sitcomul românesc nu au scăpat nici astăzi de numele personajelor pe care le-au jucat. Printre aceștia ar fi trebuit să se numere și Oana Zăvoranu, care din păcate a fost înlocuită cu Dana Rogoz.
[ProTv]
24/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Cum arată casa Danei Rogoz, cuibul familiei din inima Capitalei. „Noi am așteptat foarte mult această casă”
Dana Rogoz nu mai este o copilă, așa cum mulți dintre români o păstrează încă în amintire. Abramburica, personajul care a făcut-o cunoscută, a rămas undeva în urmă, iar actrița este acum o femeie în toată firea, cu un soț iubitor și doi copii minunați. Responsabilitățile de mamă și de soție par să o împlinească (...)
[Libertatea]
17/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY