ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 15 mai 2021

 
Dana Rogoz
 
Pavel Bartoș, dezvăluiri despre Dana Rogoz. Ce s-a întâmplat în timpul filmărilor din Slovacia
Pavel Bartoș și Dana Rogoz au filmat împreună pentru o nouă peliculă ce s-a filmat în Slovacia. Actrița nu a plecat singură din Rmânia, ci împreună cu fetița ei, Lia, care i-a fost alături pe platouri. Prezentatorul de la „Românii au talent” a fost uimit de felul în care s-a descurcat colega lui, fără a (...)
[Libertatea]
13/05/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Mesajul Danei Rogoz înainte de a părăsi România. „Doamne, ce a mai plâns”
După o perioadă în care a stat alături de familie, Dana Rogoz și fiica ei au părăsit din nou România, pentru a merge în Slovacia, acolo unde actrița filmează pentru un lung metraj. Nici de această dată, soțul și băiețelul nu le-au însoțit pe fete. „Gata, ne suim în avion! Doamne, ce a mai plâns (...)
[Libertatea]
27/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY