ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
   
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 12 iunie 2024

 
Curtea de Argeş
 
Rezultate vot Primăria Curtea de Argeş. Cine câștigă alegerile locale 2024
Milioane de români au mers la vot, iar acum o parte așteaptă rezultatele la alegerile locale 2024, pentru a afla cine va fi primarul din Curtea de Argeş în următorii 4 ani, dar şi cum arată componenţa Consiliului Local şi Consiliului Judeţean Argeș. Rezultatele exit-poll și rezultatele (...)
[Observator]
09/06/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Alegeri Locale 2024 Curtea de Argeş. Cine sunt candidaţii la funcţia de primar în Curtea de Argeş
Alegerile Locale 2024 din Curtea de Argeş au loc pe 9 iunie. Locuitorii din Curtea de Argeş îşi votează primarii, consilierii și președintele Consiliului Județean. Pentru funcţia de primar s-au înscris opt candidaţi, între care şapte bărbaţi şi o femeie, iar pe listele pentru Consiliul Local (...)
[Observator]
04/06/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Incendiu provocat intenționat în Argeș. Flăcările au distrus acoperişul unei case
Un incendiu a fost provocat vineri, 24 mai, la o casă din Curtea de Argeș, acoperișul acesteia fiind distrus de flăcări.   Incendiu pe o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi   Inspectoratul pentru […]
[B1 Tv]
24/05/2024 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY