ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
   
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 22 septembrie 2023

 
Cristian Mungiu
 
Interviu în The Guardian cu regizorul român, Cristian Mungiu: „Iubim Occidentul, dar vest-europenilor nu le pasă de noi. Ei cred că toți vorbim rusă”
Câștigătorul Palme d’Or a explorat tema avortului în România natală, iar în RMN, regizorul abordează direct sentimentul anti-imigranți. „Să ne gândim că vestul ne urmărește”, spune primarul unei localități, sperând să calmeze o mulțime agitată […]
[B1 Tv]
20/09/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Regizorul Cristian Mungiu a spus povestea bunicii, care i-a marcat viața, într-o carte de excepție
<>Sâmbătă, pe 2 septembrie, la Chișinău, regizorul român Cristian Mungiu a lansat cartea Tania Ionașcu, bunica mea. O biografie basarabeană .
[ProTv]
12/09/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


INTERVIU. Regizorul Cristian Mungiu, un sfat pentru toți cei care avem bunici: „Să pună mâna pe telefon și să le zică bunicilor că îi iubesc cât au încă ocazia”
„Tania Ionașcu, bunica mea. O biografie basarabeană” este titlul cărții care a fost lansată sâmbătă, 2 septembrie, la Chișinău. Regizorul român Cristian Mungiu explică, într-un interviu pentru cititorii Libertatea, de ce a ales hârtia și nu pelicula pentru a spune poveste bunicii sale, care în (...)
[Libertatea]
08/09/2023 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY