ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 8 martie 2023

 
Costinesti
 
Hristu Uzun, director ABADL: „chiar dacă este iar o perioadă de mini-pauză până în 15 iunie, plajele trebuie să fie pregătite de 1 Mai”
Chiar dacă nu s-au organizat încă licitații pentru sectoarele de plajă ale căror contracte au expirat, Apele Române vor amenaja și curăța nisipul pentru minivacanța de 1 Mai la Mamaia, Costinești, Eforie, Vama Veche. Plajele […]
[B1 Tv]
08/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Ce a mai rămas din epava de la Costinești, după furtunile din iarnă. Nava lui Aristotel Onassis s-a dezintegrat
Epava de la Costinești, unul din simbolurile stațiunii, alături de Obelisc, s-a dezintegrat după furtunile din această iarnă.
[Adevarul]
04/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Majoritatea firmelor de pe litoral funcționează ilegal. Ce spun primăriile despre raportul Curții de Conturi
Curtea de Conturi a realizat în 2022 o acțiune de audit-fulger la șase primării riverane litoralului: Năvodari, Constanța, Eforie, Costinești, Mangalia și Limanu. Rezultatul acestei acțiuni este alarmant: mai bine de jumătate din firmele cu activitate pe litoral nu au autorizație de funcționare.
[Adevarul]
28/02/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Succes nebun în rândul iubitorilor de muzică retro. Sorin Lupașcu, spectacol pe vinyl în celebra BT Arena
Sorin Lupașcu, celebrul DJ al anilor ‘80, când dicta ritmurile binecunoscutei discoteci Ring din Costinești, dar și ale celor din campusul Tudor Vladimirescu, s-a specializat într-un nou concept de distracție dansantă, Retro Party. Succesul de care se bucură rețeta lui Lupașcu este atât de mare, încât (...)
[Ieșeanul]
27/02/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


(VIDEO) Program Inspire Cinema 24 februarie – 2 martie
Regia: Michael B. Jordan Cu: Michael B. Jordan, Phylicia Rashad, Tessa Thompson Gen Film: Acţiune, Dramă, Sport Durată: 116 min Rating: AP12 După ce a dominat lumea boxului, Adonis Creed s-a bucurat de succes atât în carieră, cât și în viața de familie. Dar când un prieten din copilărie și fost fenomen al boxului, Damian, reapare după ce a ispășit o lungă...
[Gazeta de Sud]
22/02/2023 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY