ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
   
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 23 iunie 2024

 
Ziare si Stiri din : Prahova : Comarnic
 
Trafic de coșmar pe drumurile spre MARE și MUNTE. Se circulă în coloană pe Valea Prahovei
Pe DN1, în zona Comarnic Brașov, este trafic intens, fiind formată o coloană de auto în mișcare de aproximativ 6 km, iar între Bișteni și Azuga sunt coloane în ambele sensuri, de circa doi km. De asemenea, este aglomerație și pe litoral, între Agigea și Eforie Nord.
[Jurnalul National]
22/06/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Se circulă în coloană pe Valea Prahovei
Pe DN1, în zona Comarnic Braşov, este trafic intens, fiind formată o coloană de auto în mişcare de aproximativ 6 km, iar între Bişteni şi Azuga sunt coloane în ambele sensuri, de circa doi km. De asemenea, este aglomeraţie şi pe litoral, între Agigea şi Eforie Nord.
[Mediafax]
22/06/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Aglomeraţie pe Valea Prahovei. Coloana auto se întinde pe 6 kilometri
Pe DN1, în zona Comarnic Brașov, este trafic intens, fiind formată o coloană de auto în mișcare de aproximativ 6 km, iar între Bișteni și Azuga sunt coloane în ambele sensuri, de circa doi km. De asemenea,...
[Antena3]
22/06/2024 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY