ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
   
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 6 iunie 2023

 
Ziare si Stiri din : Braşov : Codlea
 
Zilele Porților Deschise la Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav. Află programul complet
Zilele Porților Deschise la Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav. Află programul complet

10-11 iunie 2023, Amplasamentul AIBG: Sâmbătă 10 iunie 12:00 – DJ; 15:00 – Show aviatic; 18:00 – DJ; 19:00 – Concert RALUKA & Balkanic Project; 20:00 – DJ; 21:00 – Concert ŞTEFAN BĂNICĂ JR. (...)
[Codlea Info] 6/06/2023

GT Sport Alba Iulia, cu antrenorii Codleanu și Roman, ambii 43 de ani, în teren la ultima etapă din Liga 4 | Kinder Teiuș a câștigat cu 3-0
GT Sport Alba Iulia, cu antrenorii Codleanu și Roman, ambii 43 de ani, în teren la ultima etapă din Liga 4 | Kinder Teiuș a câștigat cu 3-0 Cu gândul la meciul din Campionatul Under 19 de duminică de la Deva, GT Sport Alba Iulia a menajat mai mulți jucători în ultima confruntare din liga 4, în (...)
[Unirea]
02/06/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Mansardarea Școlii Gimnaziale nr. 2 din Codlea se apropie de finalizare (FOTO)
Lucrările la Școala Gimnazială Nr. 2 vor fi finalizate până la începerea anului școlar 2023/2024. Acest proiect a presupus construirea a: – 8 săli de clasă (cu suprafață de 427,54 mp); – 1 cabinet Logoped (cu suprafață de 9,86 mp); – 1 sală de depozitare material didactic (cu suprafață de 17,21 mp); – grupuri (...)
[Codlea Info]
02/06/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Lucrări de reabilitare în municipiul Codlea
Datorită vremii favorabile din ultima perioadă autoritățile din municipiul Codlea și-au putut desfășura activitățile specifice reabilitării trotuarelor de pe mai multe străzi. Refacerea trotuarelor se realizează pe străzile 𝟏𝟓 𝐍𝐨𝐢𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞, 𝐔𝐧𝐢𝐫𝐢𝐢...
[Codlea Info]
30/05/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Primăria Codlea construiește un skatepark pentru adolescenți
Tinerii codleni au motive de bucurie. După ce au construit o creșă de la zero, prima după Revoluție, și au renovat spitalul municipal, administrația codleană s-a gândit și la adolescenți. Reprezentanții primăriei vor construi un skatepark destinat tinerilor pentru a-și petrece timpul într-un mod cât mai (...)
[Codlea Info]
26/05/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Școala de Instruire a Forțelor pentru Operații Speciale ,,BUREBISTA” aniversează 5 ani de la înființare
Școala de Instruire a Forțelor pentru Operații Speciale „Burebista” va primi miercuri, 31 mai, începând cu ora 12.00, Drapelul de Luptă și va marca aniversarea a cinci ani de la înființare, în cadrul unei ceremonii militare și religioase, care va avea loc în Promenada din Codlea (în proximitatea Bisericii (...)
[Codlea Info]
25/05/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Municipiul Codlea va avea o creșă nou-nouță începând din această toamnă
Vești minunate pentru pitici și părinți. Din toamna acestui an, în municipiul Codlea se va inaugura prima creşă construită de la zero, după anul 1989. Lucrările au intrat în linie dreaptă, astfel încât începând cu luna septembrie 160 de copii vor putea merge într-o unitate de învățământ care oferă toate (...)
[Codlea Info]
25/05/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Reprezentanții Serviciului de Gospodărire Măgura, mesaj IMPORTANT pentru cetățeni
Cetățenii municipiului Codlea sunt rugați să acorde o atenție mai mare depozitării deșeurilor neconforme la platformele de eliminare a deșeurilor menajere. Cei care nu respectă legile în vigoare riscă amenzi mari. Categorii deșeuri neconforme: Canapele, scaune, fotolii, mese, dulapuri, iarbă, crengi (mase (...)
[Codlea Info]
25/05/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Dezinsecție pe raza municipiului Codlea
Primaria Municipiului Codlea în colaborare cu S.C. Restart Ecology S.R.L., cu sediul social în orasul Zarnesti, str. Barsei , nr. 73 , judet Brasov reprezentată prin Banutiu Ioan Bogdan in calitate de Administrator, vă aduce la cunoștință urmatoarele: – incepand cu data de 24.05.2023, ora 18.00, se vor (...)
[Codlea Info]
24/05/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Spitalul Municipal Codlea, singurul din județ care oferă servicii de Îngrijiri Medicale la Domiciliu
Spitalul Municipal Codlea este singurul spital din județ care oferă servicii de Îngrijiri Medicale la Domiciliu. Cum puteți avea acces la Îngrijiri la domiciliu? E simplu! Aveți nevoie de recomandare pentru efectuarea acestora de către: -medicii de specialitate din ambulatoriu -medicii de familie (...)
[Codlea Info]
24/05/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Barbat atacat de urs lângă Codlea, rănit grav!
Un bărbat în vârstă de 29 de ani a fost atacat de urs și rănit grav. Ciobanul se afla în apropiere de stână, în apropiere de Ștrandul Codlea, când a auzit câinii lătrând și s-a dus să vadă ce se întâmplă. În acel moment ursul a sărit din tufiș și l-a atacat pe om. Tatăl […] The post Barbat atacat de urs lângă (...)
[Codlea Info]
22/05/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Urșii fac prăpăd în mai multe județe din țară. Un cioban a ajuns la spital după ce a fost atacat
La Codlea, un cioban de 29 de ani a ajuns la spital, rănit de un urs. Iar la Comarnic, un alt urs a fost filmat de câțiva elevi chiar de la fereastra școlii.
[Ştirile ProTv]
22/05/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Tânăr, mutilat de urs în timp ce păzea oile la o stână din Codlea | Tatăl său a sunat la 112
Un tânăr de 29 de ani, a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost mutilat de urs în timp ce păzea o turmă de oi la o stână din Codlea, Braşov.
[Antena3]
22/05/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Bărbat găsit mort în casă, vecinii au dat alarma!
Un bărbat a fost găsit decedat în propria locuință din municipiul Codlea. Vecinii au fost cei care s-au alertat după ce pe casa scării au sesizat un miros greu. La fața locului s-au deplasat polițiști de la Codlea și pompieri ai SVSU Codlea. Bărbatul nu mai fusese văzut de câteva zile. După efectuarea (...)
[Codlea Info]
18/05/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Ziare Codlea

Codlea Info

Prețurile la energie ar putea să explodeze – Comisia Europeană a decis să nu prelungească măsurile introduse anul trecut (...)
Prețurile la energie ar putea să explodeze – Comisia Europeană a decis să nu prelungească măsurile introduse anul trecut pentru protecția consumatorilor

Comisia Europeană a transmis luni că a decis să nu prelungească măsurile de urgenţă introduse anul trecut pentru a proteja consumatorii de creşterea preţurilor energiei, adăugând că aceste măsuri au (...)
[Codlea Info] 6/06/2023

Exercițiu militar de amploare desfășurat în România. Participă 15.000 de militari din 13 state
Exercițiu militar de amploare desfășurat în România. Participă 15.000 de militari din 13 state

10.000 de militari români și din alte 13 state aliate participă la cel mai de amploare exercițiu militar desfășurat pe teritoriul țării noastre. Saber Guardian 23 are ca principal obiectiv antrenarea (...)
[Codlea Info] 6/06/2023

DRÄXLMAIER Brașov, 20 de ani de excelență (FOTO)
DRÄXLMAIER Brașov, 20 de ani de excelență (FOTO)

Compania DRÄXLMAIER Brașov a marcat, împreună cu angajații și familiile acestora, 20 de ani de activitate, printr-un eveniment organizat la sediul companiei. Angajații DRÄXLMAIER Brașov și familiile (...)
[Codlea Info] 6/06/2023

Sindicatele din Educație au făcut anunțul: GREVA continuă!
Sindicatele din Educație au făcut anunțul: GREVA continuă!

Profesorii continuă greva generală începută pe 22 mai. Aceștia spun că nu vor intra la ore marți, 7 mai, și cer în continuare ca Guvernul să vină cu soluții la revendicările salariale, dar și în ceea ce (...)
[Codlea Info] 5/06/2023

Începe prima ediție a Festivalului Studențesc de Teatru CoolTfest
Începe prima ediție a Festivalului Studențesc de Teatru CoolTfest

Casa de Cultură a Studenților Brașov anunță începerea Festivalului de Teatru Studențesc CoolTfest în perioada 6-8 iunie, la Brașov. Prin intermediul acestui proiect, brașovenii sunt încurajați să se (...)
[Codlea Info] 5/06/2023


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY