ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 7 august 2022

 
Ziare si Stiri din : Braşov : Codlea
 
Valea Avrigului, trei zile de sărbătoare în inima Făgărașului!
Valea Avrigului, trei zile de sărbătoare în inima Făgărașului!

Făgăraș Fest începe vineri, 5 august, la ora 21.00, pe Valea Avrigului, la Complex Brândușa, într-o poiană străjuită de patru vârfuri de peste 2.200 m altitudine. După deschiderea de bun venit, de la 21.30 (...)
[Codlea Info] 4/08/2022

Codlea F-ESTIVAL, trei zile de sărbătoare în oraș!
Municipiul Codlea va fi din nou în sărbătoare în perioada 05-07 august, în cadrul evenimentului „𝐂𝐎𝐃𝐋𝐄𝐀 𝐅-𝐄𝐒𝐓𝐈𝐕𝐀𝐋 𝟐𝟎𝟐𝟐”. Sărbătoarea se va desfășura în mai multe locații, astfel că va trebui să urmăriți cu atenție programul pentru a fi...
[Codlea Info]
02/08/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Turneul naţional ”Orgile României’ ajunge în august la Bacău, Iaşi şi Cacica, Braşov şi Codlea
Tânărul organist Eduard Antal va susţine, în luna august, în cadrul turneului naţional ‘Orgile României”, aflat anul acesta la a IV-a ediţie, trei concerte în bazilici romano-catolice cunoscute din Bacău, Iaşi şi Cacica, dar şi în Biserica Neagră din Braşov şi Biserica Evanghelică din (...)
[Radio Iași]
01/08/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Skatepark în Parcul cu Umbră
Investițiile în municipiul Codlea cunosc o ascensiune fără precedent. Preocupat și de tot ceea ce înseamnă modalități de recreere, edilul localității, Mihai Cîmpeanu a decis că unul dintre parcurile din orașul la cârma căruia se află merită să fie modernizat. De aceea a decis crearea unui spațiu dedicat (...)
[Codlea Info]
29/07/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Cum a căzut o fetiţă de 12 ani, cu un bebeluş în braţe, într-o gură de canalizare. N-a dat drumul în niciun moment bebeluşului din braţe
Poveste şocantă la Codlea, în Braşov. O fetiţă de 12 ani, cu un bebeluş de nouă luni în braţe, au fost la un pas de tragedie. Copila se plimba pe trotuar şi a căzut într-o gură de canalizare. Din fericire, fetiţa a scăpat doar cu o sperietură zdravănă şi câteva julituri. N-a dat drumul bebeluşului din braţe (...)
[Observator]
28/07/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Aproape de o dublă tragedie. O fetiță de 12 ani a căzut în canalizare împreună cu un bebeluș de 9 luni
O fată de 12 ani, din Codlea, județul Brașov, a ajuns în cursul zilei de joi la spital după ce a călcat pe un capac de canalizare care s-a deplasat din poziția inițială. În momentul […]
[B1 Tv]
28/07/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


O fetiţă de 12 ani, care avea în braţe un bebeluş de nouă luni, a căzut într-un canal. Ce a păţit copila
O fetiţă de 12 ani din Codlea, judeţul Braşov, care avea în braţe un bebeluş de nouă luni, a căzut într-un canal, după ce capacul acestuia s-a deplasat
[Adevarul]
28/07/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


O adolescentă a ajuns la spital după ce a căzut într-un canal
În momentul accidentului, adolescenta avea în braţe un copilaş de 9 luni, care nu ar fi fost rănit în urma incidentului. La sosirea echipajelor medicale de urgenţă, copila prezenta escoriaţii la nivelul membrelor, ea fiind preluată şi transportată la spital pentru investigaţii medicale. „Cu privire la producerea incidentului au fost înştiinţate instituţiile...
[Gazeta de Sud]
28/07/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


O fetiţă cu un bebeluş în braţe a căzut într-un canal pe o stradă din Codlea
Clipe de panică pe o stradă din Codlea, după ce o fetiță, care avea un bebeluș în brațe, a căzut într-o gură de canal. Până la sosirea medicilor, vecinii au reușit să îi scoată pe cei doi micuți din canal. Articolul O fetiţă cu un...
[Romania TV]
28/07/2022
[+][mai mult] [Articol complet]


 
 
O fetiță de 12 ani din Brașov, care ținea în brațe un bebeluș, a ajuns la spital după ce a căzut într-un canal
O fată de 12 ani, din Codlea, a ajuns, joi, la spital, după ce a păşit pe un capac de canalizare care s-a deplasat din poziţia iniţială. Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov, fetiţa se deplasa pe trotuar, iar în momentul în care a păşit pe un capac de canalizare, acesta s-ar fi mişcat, (...)
[Observator]
28/07/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


O fetiță și frățiorul ei au căzut într-un canal în orașul Codlea. Cum s-a întâmplat evenimentul
O fetiță şi un bebeluş au căzut într-o gură de canalizare în timp ce se plimbau pe o stradă din Codlea. Copila a călcat pe un capac de canal, care s-a dizlocat și amândoi copii […]
[Gândul]
28/07/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Incident dramatic în România! Doi copii au căzut într-un canal, după ce capacul s-a răsucit
Incident dramatic într-un oraș din România! Mai exact, este vorba de orașul Codlea. O fetiță şi un bebeluş au trecut prin clipe de coșmar. Cei doi micuți se plimbau pe stradă, iar bebeluşul era în braţele copilei. Micuța a călcat pe un capac de canal, care s-a dizlocat şi amandoi au căzut în (...)
[Ştirile Kanal D]
28/07/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Ziare Codlea

Codlea Info

Proiectarea spațiului aerian pentru Aeroportul Internațional Brașov și a procedurilor de zbor se apropie de (...)
Proiectarea spațiului aerian pentru Aeroportul Internațional Brașov și a procedurilor de zbor se apropie de final

O nouă consultare pe tema spațiului aerian controlat al Aeroportului Internațional Brașov și a procedurilor de zbor a avut loc, miercuri, 3 august 2022, la Brașov, cu operatorii aerieni și (...)
[Codlea Info] 4/08/2022

Săli noi de clasă, cabinet stomatologic și sală de sport pentru elevi
Săli noi de clasă, cabinet stomatologic și sală de sport pentru elevi

Săli noi de clasă, cabinet stomatologic și sală de sport pentru elevi, dar și vestiare cu cabine de duș! Corpul de clădire de pe strada Horia nr 5 va fi inaugurat în toamna acestui an, odată cu (...)
[Codlea Info] 3/08/2022

Hai cu noi în ”Drumeție în natură”, la întâlnire cu liniștea!
Hai cu noi în ”Drumeție în natură”, la întâlnire cu liniștea!

În fiecare duminică mergem în drumeție! Ce spui? Vii cu noi? Inspirați de modelele și tehnicile din Finlanda, țară renumită pentru prietenia lor cu liniștea, natura și starea de bine, avem privilegiul ca (...)
[Codlea Info] 3/08/2022

Codlea F-ESTIVAL, trei zile de sărbătoare în oraș!
Codlea F-ESTIVAL, trei zile de sărbătoare în oraș!

Municipiul Codlea va fi din nou în sărbătoare în perioada 05-07 august, în cadrul evenimentului „𝐂𝐎𝐃𝐋𝐄𝐀 𝐅-𝐄𝐒𝐓𝐈𝐕𝐀𝐋 𝟐𝟎𝟐𝟐”. Sărbătoarea se va desfășura în mai multe locații, astfel că va trebui să urmăriți cu (...)
[Codlea Info] 2/08/2022

Skatepark în Parcul cu Umbră
Skatepark în Parcul cu Umbră

Investițiile în municipiul Codlea cunosc o ascensiune fără precedent. Preocupat și de tot ceea ce înseamnă modalități de recreere, edilul localității, Mihai Cîmpeanu a decis că unul dintre parcurile din (...)
[Codlea Info] 29/07/2022


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY