ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 10 aprilie 2021

 
Ziare si Stiri din : Mehedinţi : Căzăneşti
 
RAJA: Avarie pe strada Vasile Popescu din orașul Căzănești
<>Ca urmare a unei avarii pe conducta principală de alimentare cu apă, de pe strada Vasile Popescu din orașul Căzănești,
[Obiectiv Ialomiţa]
08/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Petrecere cu 35 de invitaţi, întreruptă de poliţiştii din Căzăneşti
Un număr de 35 de persoane au fost identificate la o petrecere ilegală organizată în oraşul Căzăneşti. Petrecăreţii au fost amendaţi de poliţişti şi trimişi acasă.
[Adevarul]
07/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Petrecere cu zeci de persoane, întreruptă de poliţiştii din Căzăneşti
Un eveniment privat la care participau zeci de persoane a fost întrerupt de poliţiştii ialomiţeni. Petrecerea de la Căzăneşti s-au încheiat brusc, fiind aplicate amenzi în valoare de 8.000 de lei.
[Adevarul]
30/03/2021 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY