ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 16 ianuarie 2023

 
Carmen Harra
 
Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au stabilit data nunții. Sunt împreună de 9 luni: „O să fim oficial soț și soție”
Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au logodit în biserică după doar trei luni de relație, în iulie 2022. Acum, ei nu vor să mai amâne prea mult nunta, așa că au stabilit data. În curând vor deveni soț și soție. Îndrăgostiții sunt de nedespărțit de când Carmen Harra le-a făcut cunoștință. Pentru Adriana (...)
[Libertatea]
16/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Carmen Harra, previziune îngrijorătoare pentru prima jumătate a anului 2023. Vor avea loc multe schimbări
Carmen Harra lovește din nou, după ce a făcut o nouă serie de previziuni incredibile pentru prima jumătate a anului 2023. Potrivit spuselor specialistei, anul 2023 se află sub incidența cifrei 7, cea a lui Dumnezeu. Ce se va întâmpla în România în următoarea perioadă. Carmen Harra, previziuni despre (...)
[Playtech]
06/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Carmen Harra, previziuni 2023: „Se schimbă guvernarea în România, este un an de cotitură”
Carmen Harra are previziuni bune pentru 2023. Economia se schimbă, la fel și cei care ne conduc: “Este un an de revelație, parcă ne iluminăm", spune cunoscutul parapsiholog. Articolul Carmen Harra, previziuni 2023: „Se schimbă guvernarea în România, este un an...
[Romania TV]
02/01/2023
[+][mai mult] [Articol complet]


Fiica lui Carmen Harra face furori cu formele sale apetisante. Alexandra duce o viaţă plină de lux, cu ce se ocupă
Notorietatea lui Carmen Harra trece de hotarele României, vedeta fiind una dintre cele mai cunoscute celebrități autohtone. Deși previziunile ei au făcut, dintotdeauna, înconjorul mapamondului, puțini sunt cei care știu cum arată fiica sa. Alexandra duce o viață luxoasă. Cu ce se ocupă tânăra. Alexandra (...)
[Playtech]
27/12/2022 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY