ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 26 martie 2023

 
Camerun
 
FCSB, interzis la transferuri! Situație confuză cu favoritul lui Gigi Becali » S-a ajuns la FIFA pentru o sumă infimă!
FCSB a primit o interdicție la transferuri din cauza unei confuzii cu privire la taxa de solidaritate pe care ar fi trebuit să o achite către un fost club al lui Joyskim Dawa (26 de ani). Gigi Becali a achitat suma, iar restricția va fi ridicată până la startul următoarei perioade de mercato. Dawa, unul dintre favoriții finanțatorului Gigi Becali, a provocat o încurcătură fără voia...
[Gazeta Sporturilor]
10/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Mutat tocmai din Rusia în România, un camerunez a avut parte de o surpriză: „Aici mai știe lumea engleza, franceza, acolo, nimic!”
Stephane Passi, 28 de ani, atacantul Unirii Constanța, a povestit cum vede țara noastră din 2017 încoace și face o comparație cu ceea ce a trăit vreme de șapte ani în Rusia. Stephane Passi, 28 de ani, a sosit în 2017 în România direct din Rusia. În prezent fotbalist la Unirea Constanța (Liga 2), după (...)
[Libertatea]
05/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY