ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 16 octombrie 2021

 
Ziare si Stiri din : Hunedoara : Călan
 
Prima premieră a stagiunii la Național: câine cu om. câine fără om
câine fără om, producție în regia lui Radu Afrim. Primele reprezentații vor avea loc în 9, 10, 15 și 16 octombrie 2021, de la ora 17:00, în Sala I.D. Sîrbu a teatrului. câine cu om. câine fără om este cel de-al patrulea spectacol pe care Radu Afrim îl montează la Naționalul craiovean, după Dacă am gândi cu voce tare de Adnan Lugonić, Casa cu suricate de David Drábek și...
[Gazeta de Sud]
07/10/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Ce a rămas din Uzinele de fier din Călan, după 150 de ani de la înfiinţare. Ruinele colosului metalurgic VIDEO
La un secol şi jumătate de la înfiinţarea Uzinelor de fier din Călan, puţinele monumente care amintesc istoria acesteia s-au ruinat.
[Adevarul]
05/10/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Trafic de droguri de mare risc. Pedeapsa primită de un dealer care şi-a umplut locuinţa de substanţe interzise
Un bărbat din Călan a fost condamnat la închisoare pentru trafic de droguri de risc şi mare risc. O mulţime de substanţe interzise au fost găsite în locuinţa sa.
[Adevarul]
04/10/2021 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY