ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 5 octombrie 2022

 
Ziare si Stiri din : Timiș : Buziaş
 
Focar COVID-19 la Secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean Timișoara
Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Timiş a anunţat, marţi, un nou focar COVID-19, la Secţia Neurologie II a Spitalului Judeţean Timişoara. Săptămâna trecută a apărut unul la o unitate de cazare din Buziaş.
[Ştirile Kanal D]
04/10/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Festivalul Papricaşului şi Vinului 2022, timp de două zile, la Buziaș
Primăria Buziaş, în colaborare cu Consiliul Judeţean Timiş, Asociaţia pentru Dezvoltarea Zonei Buziaş şi Asociaţia Culturală Izvoraşul Buziaş vor organiza, sâmbătă, 8 octombrie şi duminică, 9 octombrie, cea de-a douăsprezecea ediţie a Festivalului Papricaşului şi Vinului, de la Buziaș. Delicioasa manifestare se (...)
[Ziua de Vest]
04/10/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


DSP Timiș confirmă: focar de COVID19, la 20 de minute de Timișoara
Direcția de Sănătate Publică Timiș atenționează că, duminică 2 octombrie, la nivelul județului, 1 focar COVID-19 este activ și se află în supraveghere epidemiologică. Este vorba de unitatea privată de cazare Buziaș, unde s-au înregistrat 4 cazuri confirmate, focarul e în supraveghere. Direcţia de Sănătate (...)
[Ziua de Vest]
02/10/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Primăria Timișoara reia, pentru a treia oară, licitația pentru stadionul de tip „lego” din Calea Buziașului
Miercuri, 21 septembrie, Primăria Timișoara a lansat din nou licitația pentru realizarea proiectului tehnic și executarea lucrărilor pentru noul stadion pe structură metalică din Calea Buziașului, cunoscut drept „stadionul de tip lego”. Ar fi pentru a treia oară când se caută firmă care să proiecteze și (...)
[Ziua de Vest]
21/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY