ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 10 aprilie 2021

 
Ziare si Stiri din : Timiș : Buziaş
 
Mai simplu și mai eficient! Iată cum puteți ajuta Centrul medical Cristian Șerban din Buziaș !
Centrul medical pentru copii și tineri Cristian Șerban din Buziaș vine cu o variantă simplificată a formularului pentru redirecționarea a 3,5% din impozit pentru acest obiectiv de sănătate. ”Dragi oameni ce alegeți să ne stați alături, venim astăzi cu o variantă de formular pentru redirecționarea a 3,5% din (...)
[Ziua de Vest]
09/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Spălarea și dezinfectarea rețelei de apă în Făget, Balinț, Liebling, Voiteg, Sacoșu Turcesc, Silagiu și Buziaș
Aquatim a informat că, miercuri, 07.04.2021, între orele 9 – 14, în localitatea Silagiu se vor face spălări ale rețelei de distribuție a apei. De asemenea, în intervalul 07.04 – 09.04.2021, între orele 9 – 14, se vor face spălări ale rețelei de distribuție a apei în localitatea Buziaș. Pe durata lucrărilor, (...)
[Ziua de Vest]
06/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Bază sportivă cu gazon mixt acasă la nea Mărin
Documentaţiile au fost întocmite încă din anul 2019, proiectul a fost admis pentru finanţare, iar CNI a demarat acum achiziţia lucrărilor. Licitaţia privind proiectarea, asistenţa tehnică din partea proiectantului şi execuţia de lucrări a fost postată, ieri, în sistemul electronic de achiziţii publice, la o valoare estimată de 5.633.960 de lei fără TVA. Adică 1.370.000 de...
[Gazeta de Sud]
06/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Avarie majoră la Buziaș! Echipele Aquatim au intervenit urgent! Ce trebuie să facă cetățenii?
Recent s-a produs o avarie majoră în Buziaș, pe conducta principală de pe strada Dorobanți. Pentru remedierea acesteia se va întrerupe furnizarea apei pe următoarele străzi: Griviței – parțial, Aurel Vlaicu, Dorobanți și Soarelui – parțial. Estimăm că furnizarea apei se va relua în această seară, în jurul (...)
[Ziua de Vest]
31/03/2021 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY