ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 24 martie 2023

 
Ziare si Stiri din : Timiș : Buziaş
 
Programul Generații, susținut de Fundația Regală Margareta a României, se relansează, inclusiv în Timiș, la Buziaș
Programul național Generații, susținut de Fundația Regală Margareta a României, se relansează în cadrul a cinci centre sociale din localitățile Buziaș (jud. Timiș), Bonțida și Dezmir (jud. Cluj), Blaj (jud. Alba) și București (sector 2), cu sprijinul Fundației Bosch România. Cinci organizații care acționează (...)
[Ziua de Vest]
22/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Bărbat găsit carbonizat după ce o locuință improvizată a fost cuprinsă de flăcări
Flacarile au cuprins locuinta improvizata a barbatului, iar acesta nu a mai avut nicio sansa. Incendiul a avut loc la fosta scoala de mecanici agricoli de pe strada Buziasului. Cladirile abandonate de multi ani, au devenit adapost pe timpul iernii pentru oamenii sarmani. Duminica seara, (...)
[Ziua de Vest]
20/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Mai multe localități rămân fără apă rece în Timiș: Buziaș, Ficătar, Răuți și Sânmartinu Maghiar
Luni, 20 martie, între orele 11-13, în Buziaș vor avea loc lucrări la stația de ridicare a presiunii. Pe durata intervenției se va întrerupe furnizarea apei pe strada Florilor, în zona de blocuri. Marți, 21 martie, între orele 8-15 se va efectua conectarea noului sistem de alimentare cu apă a localității (...)
[Ziua de Vest]
17/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


O nouă conferință, privind diabetul, la Centrul Cristian Șerban din Buziaș!
O nouă conferință, privind diabetul, la Centrul Cristian Șerban din Buziaș! A învăța pe cineva, înseamnă a schimba o viață pentru totdeauna”. Pentru că diabetul aduce multe schimbări în viață, prin intermediul lecțiilor medicale, pacienții își îmbunătățesc cunoștințele, primesc răspuns la întrebările și (...)
[Ziua de Vest]
16/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Redicționează 3,5% către Centrul Medical Cristian Șerban Buziaș! Iată cum…!”
Început de primăvară cu schimbări frumoase în natură, cu dorință de frumos, lumină și căldură! Acum încolțesc idei și se construiesc planuri pentru a aduce un plus de bine acolo unde fiecare poate. Centrul Medical Cristian Șerban Buziaș reamintește că puteți redirecționa 3,5% din impozitul pe venit către (...)
[Ziua de Vest]
10/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Rotary: Educație proactivă – Educație pentru noua generație
Cele opt cluburi Rotary din județul Timiș (Club Rotary Opera Timişoara, Club Rotary Timișoara, Club Rotary Timișoara Cetate, Club Rotary Timișoara Ripensis, Club Rotary Timișoara Cosmopolitan, Club Rotary Buziaș, Club Rotary Lugoj și Club Rotary Jimbolia), susținute de Rotary International District 2241 (...)
[Ziua de Vest]
08/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY