ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 6 octombrie 2022

 
Ziare si Stiri din : Călăraşi : Budeşti
 
O mașină de pompieri ultramodernă la Garda de Intervenție de la Budești
O autospecială de stingere a incendiilor, cu o capacitate de 10.000 litri de apă, a ajuns la Garda de Intervenţie Budeşti. Mașina ultramodernă poate folosi tunul de apă și în timp ce se deplasează.
[Adevarul]
22/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Viața unui tânăr într-un cătun izolat din România, acolo unde toți oamenii mor de bătrânețe | GALERIE FOTO
Ciprian Vîrciu are 27 de ani, locuiește în comuna Scărișoara, în cătunul Budești din Munții Apuseni, și nu și-ar schimba viața pentru nimic în lume. Sursă foto: Monica Stuhlmuller Photography O descrie ca fiind o viață liberă, simplă și sănătoasă. Spune că acolo unde trăiește el, în creierii munților, toți (...)
[Europa FM]
16/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY