ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
   
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 februarie 2024

 
Ziare si Stiri din : Giurgiu : Bolintin
 
Restricţii de circulaţie pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, la Bolintin Deal
Traficul este restricţionat, vineri, pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, la Bolintin Deal, judeţul Giurgiu, pentru lucrări.
[Mediafax]
09/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Restricții de circulație pe autostrada A1 București-Pitești, la Bolintin Deal
Traficul este restricționat, vineri, pe autostrada A1 București-Pitești, la Bolintin Deal, județul Giurgiu, pentru lucrări.
[Jurnalul National]
09/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Gabi Bădălău intervine după ce Claudia Pătrășcanu i-a atacat mama: „Are o doză de ură și de răutate pe care eu nu am întâlnit-o în viața mea”
Gabi Bădălău îi ia apărarea mamei sale după cele mai recente acuze lansate de Claudia Pătrășcanu. Cântăreața a acuzat-o pe fosta ei soacră că le administrează copiilor ei antibiotice fără știrea ei și, mai mult decât atât, că aceasta ar fi dat foc casei din Bolintin în timp ce micuții erau la (...)
[Libertatea]
08/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Obiceiul lui Gabi Bădălău care le-a pus pe fugă pe Drăgușanca și Claudia Pătrășcanu! Era implicat și Florin Salam! „Le place să…”
<>Gabi Bădălău (35 de ani) are, se pare, o meteahnă care le pune pe fugă pe femeile din viața lui. Prietenia cu Florin Salam și chefurile de pomină, date împreună cu manelistul, l-au lăsat pe afaceristul din Bolintin Vale iar singurel. Bianca Drăgușanu l-a părăsit, din nou, pe afacerist. Nici fosta soție, Claudia Pătrășcanu, nu-i […] The post Obiceiul lui Gabi Bădălău care...
[Suceava News]
07/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY