ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 martie 2023

 
Baile Herculane
 
Virgil Popescu: „O nouă conductă de gaze se va construi în România”. Prin ce județe va trece
Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anunțat, luni, 27 martie, construirea unei conducte de gaz de 180 de kilometri în România, pe direcţia Prunişor - Orşova - Băile Herculane - Jupa.
[Playtech]
27/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Virgil Popescu anunță construirea unei conducte de gaz de 180 de kilometri în România
Transgaz a scos la licitaţie contractul pentru construcţia conductei de transport a gazelor naturale pe direcţia Prunişor - Orşova - Băile Herculane - Jupa, a anunţat ministrul Energiei, Virgil Popescu.
[Antena3]
27/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


O nouă conductă de gaze de aproape 200 de km va fi construită în România. Transgaz a lansat licitaţia
Transgaz a scos la licitaţie contractul pentru construcţia conductei de transport a gazelor naturale pe direcţia Prunişor - Orşova - Băile Herculane - Jupa.
[Adevarul]
27/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Transgaz scoate la licitație contractul pentru construcția conductei Prunișor-Orșova-Băile Herculane-Jupa
Transgaz scoate la licitație contractul pentru construcția conductei Prunișor-Orșova-Băile Herculane-Jupa, anunță Virgil Popescu, ministrul Energiei. 
[Jurnalul National]
27/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Virgil Popescu: 'Transgaz a scos la licitaţie contractul pentru construcţia conductei de transport gaze Prunişor-Orşova-Băile Herculane-Jupa'
Transgaz a scos la licitaţie contractul pentru construcţia conductei de transport a gazelor naturale pe direcţia Prunişor - Orşova - Băile Herculane - Jupa, care va avea o lungime de 180 km, fondurile urmând să fie asigurate inclusiv din Fondul pentru Modernizare, a anunţat, astăzi, ministrul Energiei, (...)
[Bursa]
27/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Transgaz a scos la licitaţie contractul pentru construcţia conductei de transport gaze Prunişor-Orşova-Băile Herculane-Jupa
Transgaz a scos la licitaţie contractul pentru construcţia conductei de transport a gazelor naturale pe direcţia Prunişor - Orşova - Băile Herculane - Jupa, care va avea o lungime de 180 km, fondurile urmând să fie asigurate inclusiv din Fondul pentru Modernizare, a anunţat, luni, Citește mai (...)
[TVR]
27/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Uită de Transalpina și Transfăgărășan. În România este o șosea SUPERBĂ pe care nu o știu mulți
În clasamentul celor mai spectaculoase drumuri din România se numără și Valea Cernei (DN67). Merită să faci un traseu de poveste Târgu Jiu-Tismana-Baia de Aramă-Băile Herculane, de 106 km, cu o durată de 2 ore. […]
[Gândul]
08/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY