ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 26 septembrie 2021

 
Baile Herculane
 
Tinerii care se luptă să salveze Băile Herculane, "cea mai frumoasă staţiune de pe continent"
Ceea ce nu reuşeşte să facă statul de ani buni, face o mână de studenţi! Câţiva tineri cu iniţiativă s-au apucat să readucă la viaţă "Cea mai frumoasă staţiune de pe continent". Aşa era cunoscută în secolul al 19-lea staţiunea Băile Herculane, acum un loc care întâmpină puţinii oaspeţi cu hoteluri ponosite şi (...)
[Observator]
20/09/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Eforturi pentru salvarea Băilor Herculane | GALERIE FOTO
Asociația Tinerilor din Băile Herculane, alături de mai mulți tineri arhitecți din Timișoara, a elaborat un plan pentru a salva Băile Neptun din stațiunea Băile Herculane. Construcția – cândva printre cele mai frumoase și moderne băi termale ale Europei – se află în paragină, într-o avansată stare de (...)
[Europa FM]
19/09/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Trenuri oprite, după ce un TIR s-a răsturnat în preajma liniilor
La solicitarea reprezentanților Poliției, reprezentanții SRCF Timișoara au întrerupt alimentarea cu energie electrică a liniei de contact între stațiile Orșova – Vârciorova, pentru a asigura accesul și intervenția pompierilor în vedearea scoaterii șoferului din cabina unui tir care a derapat de pe șosea și s-a răsturnat la o distanță/înălțime de aproximativ 2 metri de...
[Gazeta de Sud]
07/09/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Hramul mănăstirii Nașterea Maicii Domnului Băile Herculane
Cea dintâi mare sărbătoare din anul bisericesc ortodox este Naşterea Maicii Domnului, prăznuită la 8 septembrie. Cu acest prilej, Mănăstirea din Băile Herculane îmbracă veșmânt de sfântă sărbătoare, prăznuind hramul așezământului monahal. Astfel, miercuri, 8 septembrie, începând cu ora 9, toți credincioșii care (...)
[Ziua de Vest]
05/09/2021 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY