ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
   
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 12 septembrie 2023

 
Baile Herculane
 
Stațiunea Băile Herculane prinde din nou contur. Reparații printre ruine
Stațiunea Băile Herculane supranumită și Perla Europei începe să renască. Sunt reabilitate mai multe puncte de atracție din oraș. De curând, podul de piatră, primul construit în curbă din Europa a fost restaurat și redat circulației rutiere.
[Antena3]
09/09/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Poveştile staţiunii Băile Herculane, prezentate în premieră într-o expoziţie pop-up între 15-24 septembrie
Proiectul cultural Herculane Stories va debuta cu organizarea unei expoziţii pop-up, care va prezenta principalele tematici şi galerii muzeale, între 15-24 septembrie, la Casino Băile Herculane, cu program de vizitare zilnic între orele 12.00-18.00 şi cu intrarea gratuită, potrivit news. Citește mai departe...
[StiripeSurse]
05/09/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Băile Herculane încep să renască. Mii de turiști din țară și din afară și-au petrecut vacanțele în stațiune vara aceasta
Greu și cu pași încă timizi, Băile Herculane încep să renască. Stațiunea a fost căutată și vara aceasta de mii de vizitatori din țară și din străinătate, chiar dacă are încă multe clădiri istorice în paragină.
[Ştirile ProTv]
04/09/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Ce trebuie să faci dacă ești mușcat de o viperă? Nu se aspiră veninul cu gura!
În Banatul de Munte, județul Caraș Severin, în special în zona Băilor Herculane există foarte multe vipere, iar în perioada sezonului cald, acestea mișună peste tot, ies și la soare, iar riscul este foarte mare să se intersecteze cu miile de turiști care vizitează aceasta minunată stațiune. (...)
[Ziua de Vest]
25/08/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Tabăra din inima familiei din Banatul de Munte și Tabăra din Inima Satului – la final
În Banatul de Munte, în Protopopiatul Băile Herculane s-a desfășurat ultima tabără pentru copii și tineri, organizată prin programul eparhial de tabere, al Episcopiei Caransebeșului – Tabăra din Inima Satului, în perioada 17 -21 august. Organizată în parohia Valea Bolvașnița, prin conlucrarea (...)
[Ziua de Vest]
24/08/2023 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY