ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 martie 2023

 
Babadag
 
500 de militari au participat la un exerciţiu de evacuare a populaţiei din Deltă
Aproape 500 de militari, zece nave militare fluviale, zece ambarcaţiuni rapide ale Regimentului de Infanterie Marină din Babadag, două ambarcaţiuni ale scafandrilor şi alte zece şalupe ale partenerilor din Ministerul Afacerilor Interne au participat, luni, la o secvenţă de evacuare a Citește mai departe...
[StiripeSurse]
27/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Seaschild 23, cel mai mare exerciţiu NATO din Marea Neagră. Sute de militari au simulat respingerea unui desant inamic, în Babadag
S-a tras ca la război ieri, în poligonul de la Babadag! Sute de militari români şi străini au fost nevoiţi să folosească echipamentul militar din dotare pentru a respinge desantul unui inamic. A fost un scenariu fictiv pus la punct de Forţele Navale Române, care a marcat prima secvenţă terestră din (...)
[Observator]
23/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Imaginile momentului! Desfăşurare masivă de forţe la cel mai mare exerciţiu NATO din Marea Neagră
Cel mai mare exerciţiu NATO din Marea Neagră se desfășoară în aceste momente la poligonul Babadag. 2.500 de militari români se antrenează cu militari din 12 ţări.
[Antena3]
22/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Trageri cu muniţie reală în poligonul Babadag
Poligonul din oraşul tulcean Babadag găzduieşte azi, între orele 10,00 şi 15,00, trageri de luptă cu muniţie reală, în cadrul exerciţiului multinaţional Sea Shield 2023, cel mai complex eveniment de instruire planificat în acest an şi condus de Forţele Navale Române, parte a programelor NATO de instruire (...)
[Bursa]
22/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Trageri cu muniţie reală în poligonul Babadag din Tulcea în cadrul Sea Shield 2023 - NATO
Poligonul din oraşul Babadag găzduieşte miercuri, între orele 10,00 şi 15,00, trageri de luptă cu muniţie reală, în cadrul exerciţiului multinaţional Sea Shield 2023.
[Adevarul]
22/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY