ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
   
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 12 iunie 2024

 
Ziare si Stiri din : Sibiu : Avrig
 
Programul etapei 25 din Liga 4. Rășinari joacă la Mediaș cu Sparta, iar Voința cu Alma
Penultima etapă din Liga 4 a început mai devreme de această dată. AFC Tălmaciu și FC Avrig au jucat miercuri, 29 mai, iar oaspeții s-au impus cu scorul de 9 la 1. FC Inter Sibiu joacă joi, 30 mai, de la ora 18:30, cu Cuantinc Arsenal Sibiu, iar restul meciurilor sunt programate sâmbătă, pe 1 … (...)
[Sport în Sibiu]
30/05/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Programul etapei cu numărul 24 din Liga 4 Sibiu. Rășinari joacă acasă cu Agnita
Sâmbătă, în județul Sibiu, se anunță o etapă interesantă din Liga 4. Liderul ACS Păltiniș Rășinari joacă acasă cu AFC Agnita, o echipă care poate crea probleme oricărui adversar. Voința Sibiu joacă pe „Obor” cu Cuantic Arsenal, o partidă destul de ușoară pentru alb-verzi. FC Avrig primește (...)
[Sport în Sibiu]
23/05/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Copacul cu lalele, atracţia principală pentru turiştii care ajung la palatul Brukenthal din Avrig. Arborii, vechi de peste 250 de ani
Turiştii care ajung la palatul Brukenthal din Avrig pot admira în această perioadă mii de flori asemănătoare cu lalelele care cresc în... copaci, rari pentru ţara noastră. Aceştia au fost aduşi de însuşi baronul Samuel von Brukenthal din America de Nord, plantaţi în grădinile palatului, iar de (...)
[Observator]
23/05/2024 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY