ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
   
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 februarie 2024

 
Ziare si Stiri din : Caraş-Severin : Anina
 
Am descoperit că cel mai mare lider a fost Hristos: Mărturii după tabăra de leadership de la Anina
„Am exersat munca în echipă, iubirea de sine și încrederea. Am descoperit că cel mai mare lider a fost Hristos, slujindu-l chiar și pe cel care L-a trădat. Am creat conexiuni inedite, ieșind din zona noastră de confort”, a mărturisit Anamaria din Reșița la finalul taberei „Tânăr și lider”, (...)
[Basilica]
25/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Peste 35 de tineri din Caraș-Severin învață cum să devină lideri, la tabăra organizată de ATOR Banatul de munte
Peste 35 de tineri din Caraș-Severin participă între 19 și 23 februarie la prima ediție a Școlii de lideri organizată de către Asociația Tinerilor Ortodocși Români din Banatul de Munte la o pensiune din localitatea Anina. Tinerii au parte de un program divers, care îmbină elemente de formare (...)
[Basilica]
20/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Împreună pentru copiii noștri! Echipa de management s-a reunit în prima întâlnire de lucru din 2024
Pensiunea „Munții Aninei” din Steierdorf – Anina a găzduit prima reuniune de lucru din acest an a echipei de management și formare a voluntarilor proiectului „Împreună pentru copiii noștri”, derulat de Episcopia Caransebeșului împreună cu Asociația Tinerilor Ortodocși din Banatul de Munte. (...)
[Ziua de Vest]
14/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Prima reuniune a echipei de organizare a taberelor din Episcopia Caransebeșului: Au fost stabilite strategii pentru 2024
Echipa de management și formare a voluntarilor proiectului „Împreună pentru copiii noștri” s-a reunit sâmbătă la o pensiune din Anina cu scopul de a stabili strategiile pentru 2024. În prima partea a întâlnirii a fost analizat modul în care s-au derulat sesiunile de formare și taberele din (...)
[Basilica]
12/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY