ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 7 mai 2021

 
Angelina Jolie
 
Prima secvență din Eternals de la Marvel: viitorul se dezvăluie şi este uimitor
<>Salma Hayek călare, Angelina Jolie în rolul unei dure
[Cinemagia]
04/05/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Angelina Jolie devine supererou în noul film Marvel - "Eternals" - VIDEO
Studiourile Marvel au anunțat o nouă listă de filme cu supereroi, inclusiv "Eternals", din distribuția căruia fac parte Angelina Jolie, Salma Hayek, Richard Madden sau Kit Harington. Găsești mai multe detalii în articol. Articolul Angelina Jolie devine supererou în noul film Marvel - (...)
[InfoMusic]
04/05/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Brad Pitt și „secretul” recuperării sale uimitoare: Din scaunul cu rotile, pe covorul roșu la Premiile Oscar
Ultimele săptămâni nu au fost uşoare pentru Brad Pitt. A avut probleme de sănătate şi a fost vizat de acuzaţii de violență domestică din partea fostei soţii Angelina Jolie, însă celebrul actor a fost, totuşi, una din marile atracţii ale galei premiilor Oscar 2021.
[Digi24]
29/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Surprinzătoarea recuperare a lui Brad Pitt: Din scaunul cu rotile pe covorul roşu la premiile Oscar
Ultimele săptămâni nu au fost uşoare pentru Brad Pitt, care a avut probleme de sănătate şi care a primit noi acuzaţii din partea fostei soţii Angelina Jolie, însă celebrul actor a fost totuşi una din marile atracţii ale galei premiilor Oscar de duminică seară, relatează ziarul spaniol ABC.
[HotNews]
29/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Cariera Angelinei Jolie, afectată de divorțul de actorul Brad Pitt
Angelina Jolie (45 de ani) a vorbit despre rolul ei din filmul Those Who Wish Me Dead, care se va lansa în mai 2021, și despre cum divorțul de actorul Brad Pitt (57 de ani) i-a influențat cariera. Angelina și Brad au format un cuplu între anii 2004 și 2016. Fosta pereche are șase copii, trei adoptați, (...)
[Unica]
21/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY