ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 25 martie 2023

 
Angelina Jolie
 
Andra Apostol, supranumită Angelina Jolie de România, a dat noi detalii despre relația cu Mititelu junior: „Este un regret de-al meu, pentru că m-am aruncat așa”
Adrian Mititelu Jr., fiul patronului de la FC U Craiova, a trăit o scurtă poveste de iubire cu Andra Apostol, tânăra poreclită „Angelia Jolie de România”. Cei doi și-au spus adio la finalul lui 2022. […] The post Andra Apostol, supranumită Angelina Jolie de România, a dat noi detalii despre relația cu (...)
[ProSport]
21/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
„L-a jucat” pe Mititelu Jr. cum a vrut! „Angelina Jolie de România” a rupt tăcerea: „Eu trebuie să mă agăț de ceva mai puternic”
În august 2022 s-a zvonit că Adrian Mititelu jr, fiul patronului de la FCU Craiova, are o relație cu Andra Apostol, care a participat la „Bravo, ai stil” și e cunoscută drept „Angelina Jolie de România” grație trăsăturilor ei. Acum, ea infirmă povestea de iubire! Speculații despre o posibilă relație amoroasă între cei doi au apărut după ce acum câteva luni Mititelu jr....
[Gazeta Sporturilor]
14/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Pentru cine a fost părăsit Adrian Mititelu jr. de iubita care semăna cu Angelina Jolie!
Adrian Mititelu jr. a fost părăsit de fosta concurentă „Bravo, ai stil”. Tânăra care arată asemănător cu Angelina Jolie și-a luat adio de la fiul patronului celor de la FC U Craiova. Iubita lui Adrian […] The post Pentru cine a fost părăsit Adrian Mititelu jr. de iubita care semăna cu Angelina Jolie! (...)
[ProSport]
05/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY