ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 8 mai 2021

 
Al Pacino
 
Reacţia furibundă a Casei Gucci la filmul cu Lady Gaga despre crima din familia lor: „Bunicul nostru a fost un bărbat frumos, nu scund şi gras ca Al Pacino!”
În filmul cu Lady Gaga despre crima din familia lor: "Bunicul nostru a fost un bărbat frumos, nu scund şi gras ca Al Pacino!"
[Adevarul]
19/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Filmul despre fondatorul casei de modă Gucci, în care joacă Mădălina Ghenea şi Al Pacino, pus la zid de familie
Patrizia Gucci, strănepoata a lui Guccio Gucci (1881 - 1953), fondatorul casei de modă, a declarat pentru Associated Press că este îngrijorată de faptul ca filmul "merge dincolo de repunerea în scenă a unei crime adevarate şi se amestecă în vieţile private ale moştenitorilor lui Guccio Gucci".
[Adevarul]
17/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Ce s-a ales de actorul din Iisus din Nazaret. Experiența i-a schimbat total viața
<>Ce s-a ales de actorul din Iisus din Nazaret. Experiența i-a schimbat total viața Ce s-a ales de actorul din Iisus din Nazaret. Experiența i-a schimbat total viața. Robert Powell declară că personajul jucat în urmă cu 44 de ani i-a schimbat viața. Ce mai face Robert Powell, actorul care l-a interpretat pe Iisus Hristos. Unii spun că ar fi înnebunit Acum s-a aflat ce s-a...
[Jurnalmm]
17/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY