ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
   
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 21 septembrie 2023

 
Adela Popescu
 
Adela Popescu revine la PRO TV. În ce emisiune va apărea prezentatoarea
Adela Popescu revine la PRO TV, însă în calitate de invitat special. Prezentatoarea a acceptat provocarea de a apărea în emisiunea „Săriți de pe fix!”, prezentată de Cabral, fostul ei coleg de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Cei mai buni meseriași în materie de râs în hohote îi așteaptă (...)
[Libertatea]
21/09/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
De ce își construiesc Adela Popescu și Radu Vâlcan casă la Șușani: „Nu ne va aduce niciodată bani”
Adela Popescu și Radu Vâlcan construiesc o casă la Șușani, comuna în care actrița s-a născut și a copilărit și unde părinții ei, Doina și Doru Popescu, încă locuiesc. Într-un interviu pentru UNICA.ro, Adela a spus cum a luat această decizie, dar și când preconizează că va fi gata construcția. (...)
[Libertatea]
20/09/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Adela Popescu, din nou în platoul Vorbește lumea! Ce a răspuns la întrebarea nu ți-e dor?
<>Adela Popescu s-a întors surâzătoare în platoul Vorbește lumea și a povestit despre participarea la cea mai trăsnită emisiunea, Săriți de pe fix! , dar și despre modul în care se bucură acum de viață.
[ProTv]
20/09/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Adela Popescu și Radu Vâlcan, în culmea fericirii! Ce schimbări vor avea loc în viața lor: „În sfârșit se întâmplă”
Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din lumea mondenă. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste solidă de peste 13 ani și au împreună trei copii. De […]
[B1 Tv]
19/09/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Adela Popescu își vede visul cu ochii: Se întâmplă . Vestea cea mare dată de artistă, în urmă cu scurt timp
<>Adela Popescu este în culmea fericirii, deoarece, după o lungă așteptare, își vede visul cum devine realitate. Ușor, ușor, totul va fi gata și le-a împărtășit și fanilor care este motivul bucuriei sale.
[ProTv]
19/09/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Adela Popescu a dezvăluit ce se întâmplă în familia ei. „Sunt zile în care suntem egoiști”
Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt căsătoriți de 8 ani și au împreună trei băieți. Pe Instagram, prezentatoarea TV a făcut o dezvăluire neașteptată, luând prin surprindere pe toată lumea. „Cel mai mult ne place să mâncăm acasă, pe terasă. Sunt zile în care suntem egoiști și le dăm copiilor să (...)
[Libertatea]
15/09/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Adela Popescu, mărturisire fără perdea chiar pe rețelele de socializare: „Am încercat să găsesc soluții / Mă face să-mi fie rușine”
Adela Popescu a dezvăluit recent comunității online că în ultima perioadă a luat în greutate nici mai mult, nici mai puțin de 3 kilograme. Deși cei apropiați o complimentează spunându-i că arată excelent, inclusiv soțul […]
[B1 Tv]
13/09/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Adevăratul motiv pentru care Adela Popescu și soțul ei nu arată chipul copiilor: Am convingerea
<>Adela Popescu și soțul ei, Radu Vâlcan, se numără printre părinții care au ales să nu arate fața copiilor pe rețelele de socializare. Deși unii îi condamnă pentru alegerea făcută, alții îi felicită, iar soțul prezentatoarei a explicat motivul pentru care au luat această decizie.
[ProTv]
04/09/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


De ce Radu Vâlcan și Adela Popescu ascund chipurile copiilor: „Am convingerea că nu este meritul nostru că ei sunt”
Adela Popescu și Radu Vâlcan au trei copii, însă aceștia evită să le arate chipul pe rețelele de socializare. Prezentatorul de la Antena 1 a explicat motivul pentru care ascunde fețele celor trei băieți. Alexandru, Andrei și Adrian sunt cei trei băieți ai lui Radu Vâlcan și ai Adela Popescu. (...)
[Libertatea]
03/09/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
A închis gura tuturor! Radu Vâlcan, reacție fermă pe rețelele de socializare, după ce a fost întrebat de ce nu arată chipurile fiilor săi: „Să citească ei peste niște ani asta”
Radu Vâlcan este un tată devotat și protector în ceea ce privește copiii săi. Cu toate că este activ pe rețelele sociale, atât el, cât și soția sa Adela Popescu, sunt reticenți să împărtășească imagini […]
[B1 Tv]
01/09/2023 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY