ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 25 martie 2023

 
A. Schwarzenegger
 
„Faci un templu din corpul tău”. Fitness-ul este noua religie?
E o scenă amuzantă în filmul documentar Pumping Iron din 1977 în care Lou Ferrigno se antrena și urla în timp ce ridica greutăți înainte de concurs. Arnold Schwarzenegger, intrând în cameră a început să râdă de el, în final zicându-i: „Faci prea mult zgomot. Ar trebui să fie liniște aici, ca într-o Biserică”.
[HotNews]
25/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Declinul unui „zeu“. Arnold Schwarzenegger la 75 de ani. „Nu mi-e frică de moarte, doar mă scoate din sărite“ FOTO
Ani la rând, a fost desemnat persoana cu cel „cel mai bine dezvoltat corp din lume“, dar recunoaște că bătrânețea l-a schimbat mult, atât fizic, cât și emoțional.
[Adevarul]
09/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Arnold Schwarzenegger îi numește pe antisemiți niște ratați care vor muri în mod mizerabil
Actorul și fostul guvernator al Californiei le-a spus fanilor pe YouTube că vrea să-i îndepărteze de „capcana prejudecăților și a urii”. Arnold Schwarzenegger a vorbit despre antisemitismul în creștere din SUA, într-un nou videoclip pe […]
[B1 Tv]
07/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY