ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 25 octombrie 2021

 
Ziare si Stiri din : Muntenia : Giurgiu | Bolintin
 
 

 
Peste 280 de orașe din România au o incidență mai mare de trei la mia de locuitori. Toate județele din țară sunt în scenariul roșu
În România, peste 280 de orașe au o rată de infectare mai mare de trei la mia de locuitori. Totodată, la nivel național, sunt 2036 de sate și comune care au o rată de infectare mai mare de trei la mia de locuitori. Potrivit GCS, luni la ora 13:00, în România existau 70 de orașe în care rata de infectare cu SARs-CoV-2 era mai mare de 10 la o mie de locuitori. ...
[B1 Tv]
25/10/2021[+][mai mult][Articol complet]


 
 
Bilanțul cazurilor de COVID-19: Peste 9.000 de infectări, în ultimele 24 de ore. 1.885 de adulți și 45 de copii, internați în ATI
Bilanțul orei 13:00 a fost prezentat de secretarul de stat Raed Arafat, în timpul declarațiilor susținute la Palatul Victoria, cu privire la noile măsuri ce intră în vigoare de luni, în toată România. Astfel, potrivit ultimelor date centralizate de Grupul de Comunicare Strategică, în țară sunt peste 9.000 de cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2, iar peste 1.800 de persoane sunt...
[B1 Tv]
25/10/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


A fost demolat vechiul pod feroviar de la Grădiștea. În curând va începe construcția noului pod de pe ruta directă București - Giurgiu
Podul vechi de la Grădiștea, de pe linia 902 București - Giurgiu, a fost demolat, scrie publicația România Feroviară, iar compania austriacă Porr, care a câștigat proiectul, va începe construcția noului pod și demontează și vechea cale de rulare, pe o distanță de 7 km. În loc să fie un drum de maxim o...
[HotNews]
25/10/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Peste 3,3 tone de tutun neprelucrat ascunse într-un TIR încărcat cu piese auto, depistate la vamă
Polițiștii de frontieră giurgiuveni au descoperit, într-un TIR încărcat cu piese auto, 3.350 de kilograme de tutun neprelucrat, pentru care nu existau documente legale. Marfa, care era ascunsă în mai multe cutii din carton, a fost ridicată de autorități, informează Poliția de Frontieră. „În Punctul de (...)
[Libertatea]
24/10/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


TIR plin cu piese auto, în care se aflau peste 3,3 tone de tutun neprelucrat, depistat la vamă. Marfa era ascunsă în cutii de carton
Polițiștii de frontieră din Giurgiu au descoperit, într-un TIR încărcat cu piese auto, 3.350 de kilograme de tutun neprelucrat, pentru care nu existau documente legale. Marfa, care era ascunsă în mai multe cutii din carton, a fost ridicată de către autorități, potrivit unui comunicat transmis de Poliția de Frontieră.
[Digi24]
24/10/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Episcopul Ambrozie s-a ales cu dosar penal după ce le-a spus credincioşilor că vaccinurile sunt expirate şi i-a îndemnat să nu se imunizeze
Secţia din Călugăreni s-a sesizat în cazul episcopului Ambrozie din Giurgiu, înaltul prelat care le-a spus credincioşilor că vaccinurile sunt expirate şi i-a îndemnat să nu se imunizeze, conform Libertatea.
[Adevarul]
23/10/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Patriarhia Română le cere preoților anti-vacciniști să se abțină de la opinii pe teme medicale: "Evitați exprimările publice, clericii nu sunt calificaţi"
Biserica Ortodoxă va lua în discuţie declaraţiile controversate ale feţelor bisericeşti, după ce episcopii de la Constanţa şi Giurgiu au declarat în faţa credincioşilor că vaccinul nu este bun. Pentru prima dată, Patriarhul Daniel reacţionează dur şi strânge Sinodul Bisericii pentru a lua măsuri. Patriarhia (...)
[Observator]
23/10/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Patriarhia Română le cere preoților anti-vaccin să se abțină de la opinii pe teme medicale: "Evitați exprimările publice, clericii nu sunt calificaţi"
Biserica Ortodoxă va lua în discuţie declaraţiile controversate ale feţelor bisericeşti, după ce episcopii de la Constanţa şi Giurgiu au declarat în faţa credincioşilor că vaccinul nu este bun. Pentru prima dată, Patriarhul Daniel reacţionează dur şi strânge Sinodul Bisericii pentru a lua măsuri. Patriarhia (...)
[Observator]
23/10/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Scrisoarea Patriarhului Daniel către capii Bisericii Ortodoxe: „Evitați exprimările publice pe subiecte politice și medicale. Nu sunteți calificați”
Preafericitul Daniel critică faptul că unii ierarhi au încălcat disciplina internă a Bisericii Ortodoxe și dă exemplul episcopului de Giurgiu, Ambrozie, care a susținut că vaccinurile anti-Covid ar fi expirate. Într-o scrisoare transmisă capilor BOR, consultată de G4Media, Preafericitul le cere prelaților (...)
[Libertatea]
23/10/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Patriarhul Daniel le-a cerut capilor Bisericii Ortodoxe să se abțină de la comentarii despre vaccin și pandemie
Patriarhul Daniel le-a trimis ierarhilor din BOR o scrisoare dură în care le-a cerut să se abțină de la comentarii despre vaccin și pandemie, informează G4Media. Acesta a criticat faptul că unii ierarhi au încălcat disciplina internă a Bisericii Ortodoxe și l-a dat exemplu pe episcopul Giurgiu, Ambrozie, care a susținut că vaccinurile anti-COVID-19 ar fi expirate. Patriarhul a...
[B1 Tv]
22/10/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Episcopului Ambrozie din Giurgiu s-a ales cu dosar penal după ce le-a spus credincioșilor că vaccinurile sunt expirate și i-a îndemnat să nu se imunizeze
Inspectoratul de Poliție Județeană Giurgiu le-a transmis celor de la Libertatea faptul că Secția din Călugăreni s-a sesizat în cazul episcopului Ambrozie din Giurgiu. Într-o predică ținută în această săptămână, el le-a transmis credincioșilor că vaccinurile sunt expirate și i-a îndemnat să nu se imunizeze. Dosarul episcopului din Giurgiu a ajuns deja la Parchet, notează...
[B1 Tv]
22/10/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Poliția a deschis un dosar penal pe numele episcopului de Giurgiu care spunea că vaccinurile sunt expirate, iar incendiile din spitale "o făcătură"
Inspectoratul de Poliție Județeană Giurgiu a răspuns solicitării Libertatea și a punctat că secția de poliție din Călugăreni s-a sesizat din oficiu în acest caz, iar dosarul a ajuns deja la Parchet. Episcopul Giurgiului, PS Ambrozie, le-a spus enoriașilor, la slujbă, că incendiile izbucnite în ultimul an la spitale COVID ar fi fost o făcătură, puse intenționat pentru ca...
[HotNews]
22/10/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
In ziarele din Giurgiu:

 
La mulţi ani, Crina Stoianovici!
Doamna avocat Crina Stoianovici îşi aniversează astăzi ziua de naştere. Cu acest prilej redacţia www.giurgiupesurse.ro îi ureză să fie sănătoasă, plină de energie şi inspiraţie, să fie în continuare (...)
[GiurgiuPeSurse] 23/10/2021

 
ILR LOGISTICA ROMÂNIA a inaugurat hala trimodală construită în cadrul Proiectului ”Portul Verde și de Înaltă Performanță”
Administrația Fluvială a Dunării de Jos RA Galați (AFDJ Galați) și ILR Logistica România SRL au organizat astăzi 21 Octombrie 2021, la Giurgiu evenimentul de marcare a finalizării proiectului de (...)
[GiurgiuPeSurse] 22/10/2021

 
Comuna Malu intră în carantină timp de 14 zile
Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Giurgiu, întrunit astăzi, 21.10.2021, în ședință online, a adoptat un Proiect de Hotărâre prin care solicită Centrului Național de Coordonare și Conducere a (...)
[GiurgiuPeSurse] 21/10/2021

 
Acum: Tentativă de sinucidere pe Strada Negru Vodă
În urmă cu câteva minute, o bătrână în vârstă de 74 de ani ce locuieşte în blocul 43/4D, sc, A, de pe strada Negru Vodă, a ieşit la balconul de la etajul 2 al apartamentului în care locuieşte ameninţând că se (...)
[GiurgiuPeSurse] 21/10/2021

 
Anunţ public privind decizia etapei de încadrare
COMUNA TOPORU cu sediul în sat Toporu, str. Principală, comuna Toporu, judeţul Giurgiu, titulară, a proiectului „Dezvoltarea reţelelor inteligente de distribuţie a gazelor naturale în vederea creşterii (...)
[GiurgiuPeSurse] 20/10/2021

 
In ziarele din Giurgiu:

 
Locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European
19.10.2021 Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 404  locuri de The post Locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European appeared first on Cronica (...)
[Cronica Giurgiuveană] 19/10/2021

 
Reconstrucţia ecologică a Bălţii Comana în atenţia Comisiei Europene
COMUNICAT DE PRESĂ – CONSILIUL JUDEŢEAN GIURGIU Caravana “Da, ne pasă!” a ajuns, pe 4 The post Reconstrucţia ecologică a Bălţii Comana în atenţia Comisiei Europene appeared first on Cronica Giurgiuveana - (...)
[Cronica Giurgiuveană] 19/10/2021

 
Senatorul PNL Toma Petcu, în plenul Senatului, a vorbit despre stabilirea unei scheme de compensare pentru consumul de energie electrică și gaze naturale pentru sezonul rece
“Astăzi, în plenul Camerei Superioare am explicat votul PNL privind adoptarea Proiectului de lege pentru The post Senatorul PNL Toma Petcu, în plenul Senatului, a vorbit despre stabilirea unei scheme (...)
[Cronica Giurgiuveană] 18/10/2021

 
Trecerea la ora de iarnă. Au fost schimbate zilele, atenție! Nu mai e valabil ce știam
Trecerea la ora de iarnă se apropie în România, dar ceea ce nu știu mulți The post Trecerea la ora de iarnă. Au fost schimbate zilele, atenție! Nu mai e valabil ce știam appeared first on Cronica (...)
[Cronica Giurgiuveană] 18/10/2021

 
P R O G R A M U L ACTIVITĂŢILOR CULTURALE ORGANIZATE DE BIBLIOTECA JUDEȚEANĂ „I. A. BASSARABESCU” GIURGIU, ONLINE PE PAGINA DE FACEBOOK 18 OCTOMBRIE – 24 OCTOMBRIE 2021
18 OCTOMBRIE 2021 Cartea Zilei – recomandare de lectură 114 ani de la nașterea lui The post P R O G R A M U L ACTIVITĂŢILOR CULTURALE ORGANIZATE DE BIBLIOTECA JUDEȚEANĂ „I. A. BASSARABESCU” GIURGIU, (...)
[Cronica Giurgiuveană] 18/10/2021

 
 
 
   
Presa Locala

 • Abrud
 • Aiud
 • Alba Iulia
 • Alba .
 • Alexandria
 • Arad
 • Argeş
 • Bacău
 • Baia de Arieş
 • Baia Mare
 • Banat
 • Bârlad
 • Bihor
 • Bistriţa
 • Bistriţa-Năsăud
 • Blaj
 • Botoşani
 • Brăila
 • Braşov
 • Bucovina
 • Bucureşti
 • Buzău
 • Călăraşi
 • Câmpeni
 • Câmpia Turzii
 • Câmpina
 • Caransebeş
 • Caraş-Severin
 • Cernăuți
 • Chişinău
 • Cluj
 • Constanţa
 • Covasna
 • Craiova
 • Crişana
 • Cugir
 • Dâmboviţa
 • Darabani
 • Dej
 • Deva
 • Diaspora
 • Dobrogea
 • Dolj
 • Dorohoi
 • Fălticeni
 • Focşani
 • Galaţi
 • Gherla
 • Giurgiu
 • Gorj
 • Harghita
 • Hunedoara
 • Ialomiţa
 • Iaşi
 • Ilfov
 • Maramureş
 • Mediaş
 • Mehedinţi
 • Miercurea Ciuc
 • Moinești
 • Moldova
 • Motru
 • Muntenia
 • Mureş
 • Neamţ
 • Ocna Mureş
 • Olt .
 • Oltenia
 • Oneşti
 • Piatra Neamţ
 • Piteşti
 • Ploieşti
 • Prahova
 • Predeal
 • R. Moldova
 • Râmnicu Vâlcea
 • Reşiţa
 • Roşia Montană
 • Sălaj
 • Satu Mare
 • Sibiu
 • Sighişoara
 • Sinaia
 • Slatina
 • Suceava
 • Târgu Jiu
 • Târgu Mureş
 • Tecuci
 • Teiuş
 • Teleorman
 • Timiș
 • Timişoara
 • Transilvania
 • Turda
 • Turnu Severin
 • Vâlcea
 • Vaslui
 • Vrancea
 • Zalău
 • Zlatna
 • ZIAR.com


  |  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
  ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

  Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

  Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY