ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIAR.TV25 mai 2024

ZIAR.TV : | STIRI VIDEO | MUZICA TOP | FILME CINEMA |

 
 
Citiți știri cu muzică - STIRI DE ULTIMA ORA: MUZICA:
   
 

 
Trimite Email  
 
  PUBLICITATE (dacă politic, nu reprezintă pozitia Ziar.com):
 
MUZICA, ULTIMELE STIRI:

Bring Me The Horizon a lansat în sfârşit albumul "Post Human: Nex Gen"
După un an de aşteptare, Bring Me the Horizon a lansat în sfârşit albumul "Post Human: Nex Gen". Avem de-a face cu un LP înregistrat în intervalul 2021-2024 şi care a fost anticipat de nu mai puţin de 6 single-uri, lansate încă din 2021, apoi în 2022, 2023 şi 2024. Articolul Bring Me The (...)
[InfoMusic]
24/05/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Radu Ștefan Bănică și Juno au lansat piesa „Samsara”. Videoclipul cinematografic depășește cu mult barierele convenționalului
Radu Ștefan Bănică și Juno lansează single-ul ,,Samsara”, alături de un videoclip cinematografic, ce depășește cu mult barierele convenționalului. Un preot se află la propriul căpătâi și oficiază slujba, în timp ce un nou-născut este botezat, iar Juno, împușcat în cap, stă la o masă, alături (...)
[Libertatea]
24/05/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Connect-R a triumfat la Red Bull SoundClash 2024. Cine au fost invitații surpriză
A fost un spectacol de excepție, o confruntare memorabilă între Connect-R și Șuie Paparude, la cea de-a 6-a ediție Red Bull SoundClash. Bătălia muzicală a anului 2024 a pus față în față muzica electronică și rap-ul, într-un duel inedit.
[Adevarul]
24/05/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Turneul Național Flautul Fermecat – JAZZPARALE, pe scenele din România. Flautistul Ion Bogdan Ștefănescu și prietenii săi invită publicul la… Jazzparale
Flautistul Ion Bogdan Ștefănescu, împreună cu partenerii săi de scenă, Sorin Petrescu (pian) și Doru Roman (percuție) invită publicul din România la o nouă ediție a Turneului Național Flautul Fermecat – Jazzparale și, totodată, lansează pe piața muzicală un nou concept.
[Jurnalul National]
24/05/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Alina Eremia - Gura Ta
Alina Eremia a lansat "Gura Ta", o mărturisire sinceră și intensă a sentimentelor de iubire. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol, te invităm să-l urmărești. Articolul Alina Eremia - Gura Ta apare prima dată în InfoMusic.
[InfoMusic]
24/05/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


"Străzi Deschise", weekendul 25-26 mai: expoziții, concerte, teatru și dans pe Calea Victoriei și în Sectorul 2
În weekendul 25-26 mai 2024, "Străzi deschise, București - Promenadă urbană" întâmpină bucureștenii și turiștii cu un amplu program artistic: de la concerte live, workshopuri, spectacole de teatru pentru copii, demonstrații de dans până la expoziții de pictură și fotojurnalism. În premieră, (...)
[InfoMusic]
24/05/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Poze Red Bull SoundClash: Connect-R vs. Șuie Paparude
Connect-R și Șuie Paparude sunt artiștii care s-au duelat în cea mai creativă competiție muzicală. După cele 4 runde, câștigătorul de anul acesta de la Red Bull SoundClash este Connect-R. În cea mai importantă probă a duelului - ”The Wildcard” - invitatul surpriză al celor de la Șuie Paparude (...)
[InfoMusic]
24/05/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
ANALIA SELIS: „TANGO AUTÉNTICO” – concert în cadrul turneului național aniversar, 20 de ani de carieră artistică și 10 ani de tango –
Miercuri, 29 mai 2024 (de la 19.00), ANALIA SELIS - de 10 ani vocea asociată tango-ului pe scenele din România - revine la Sala Radio pentru un concert extraordinar prezentat alături de ORCHESTRA DE CAMERĂ RADIO (sub bagheta dirijorului DANIEL MANASI). Alături de Analia Selis vor urca pe scenă doi invitați din Argentina, extrem de apreciați în lumea tangoului: JULIÁN CAEIRO (pian și...
[Jurnalul National]
24/05/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 


ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY