ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIAR.TV4 octombrie 2023

ZIAR.TV : | STIRI VIDEO | MUZICA TOP | FILME CINEMA |

 
 
Citiți știri cu muzică - STIRI DE ULTIMA ORA: MUZICA:
   
 

 
Trimite Email  
 
  PUBLICITATE (dacă politic, nu reprezintă pozitia Ziar.com):
 
MUZICA, ULTIMELE STIRI:

Spotify va avea cărţi audio direct în aplicaţie. Compania a semnat cu cele mai mari edituri din lume într-o încercare de a ataca poziţia dominantă a Audible - Amazon
Spotify a încheiat acorduri cu cele mai mari edituri din lume într-o mişcare prin care aplicaţia încearcă să elimine poziţia dominantă la nivel global a Amazon pe piaţa cărţilor.
[Mediafax]
04/10/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Cum și-a promovat Jandarmeria noua uniformă, pe Facebook: Un tânăr agent a atras toate privirile trecătorilor, pe muzica de la ABBA. Clipul a devenit viral (FOTO)
Jandarmeria Română a publicat, pe pagina de Facebook a instituţiei, un clip unde își promovează noua uniformă. În clipul postat pe Facebook, apare un jandarm, care defilează prin Centrul Vechi al Capitalei, îmbrăcat în noua […]
[B1 Tv]
03/10/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Silvia Dumitrescu, mai sinceră ca niciodată. Ce visuri neîndeplinite a adunat artista până la 64 de ani: „Sper să ajung să …”
Silvia Dumitrescu, una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică pop din România, a împlinit vârsta de 64 de ani. În pofida faptului că s-a bucurat întotdeauna de succes în carieră, aceasta a dezvăluit că […]
[B1 Tv]
03/10/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Noua uniformă a Jandarmeriei, scoasă la înaintare în Centrul Vechi. Clipul viral în care un tânăr agent atrage privirile trecătorilor, pe muzică de la ABBA
Jandarmeria Română a rezolvat toate misiunile posibile, iar acum trece la cele imposibile. Vrea să dea lumea virtuală peste cap. O postare pe pagina de Facebook a instituţiei adună deja mii de reacţii.
[Observator]
03/10/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Putin seamănă discordie. Rusia acuză România la ONU că încalcă drepturile minorităţilor
Misiunea permanentă a Rusiei la Consiliul ONU al Drepturilor Omului, de la Geneva, a acuzat România că încalcă drepturile minorităţilor naţionale, menţionând romii, maghiarii şi rutenii transcarpatici.
[Mediafax]
03/10/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Francis On My Mind - This Is My Time
Francis On My Mind a lansat piesa "This Is My Time", ce este acompaniată de un videoclip oficial. Materialul este disponibil în articol, te invităm să-l urmărești. Articolul Francis On My Mind - This Is My Time apare prima dată în InfoMusic.
[InfoMusic]
03/10/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Al Di Meola, externat de la Spitalul Bagdasar- Arseni după ce a făcut infarct pe scenă. Mesaj emoționant pentru medici
Chitaristul american Al Di Meola a fost externat de la Spitalul Bagdasar-Arseni din București luni, 2 octombrie, a anunțat artistul însuși pe pagina sa de Facebook, după ce, în urmă cu o săptămână, acesta a făcut infarct spre finalul unui concert susținut la Arenele Romane. După ce a părăsit (...)
[Libertatea]
03/10/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


EMAA a lansat piesa "Universul rar" - AUDIO
EMAA a revenit în atenția ascultătorilor cu o nouă poezie muzicală. Intitulată "Universul rar", piesa este disponibilă în articol, te invităm să o asculți. Articolul EMAA a lansat piesa "Universul rar" - AUDIO apare prima dată în InfoMusic.
[InfoMusic]
03/10/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Sasha Lopez feat Elianne - Fashionista
Sasha Lopez și Elianne lansează piesa "Fashionista", un mix captivant de ritmuri dance. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol. Articolul Sasha Lopez feat Elianne - Fashionista apare prima dată în InfoMusic.
[InfoMusic]
03/10/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 


ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY