ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIAR.TV26 noiembrie 2023

ZIAR.TV : | STIRI VIDEO | MUZICA TOP | FILME CINEMA |

 
 
Citiți știri cu muzică - STIRI DE ULTIMA ORA: MUZICA:
   
 

 
Trimite Email  
 
  PUBLICITATE (dacă politic, nu reprezintă pozitia Ziar.com):
 
MUZICA, ULTIMELE STIRI:

Un supermarket nou deschis s-a închis a doua zi, după prăbușirea pardoselii, în China. Doi clienți care au căzut în „crater” au fost răniți | VIDEO
Doi clienți au suferit răni ușoare, duminică, 19 noiembrie, după ce au căzut într-o gaură din podeaua care s-a prăbușit sub picioarele lor în Jiyuan, provincia Henan, estul țării, relatează China Daily. Un videoclip arăta un „crater” de un metru în interiorul supermarketului. Magazinul se (...)
[Libertatea]
27/11/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Maneskin - Trastevere
Maneskin întregeşte cvintetul de piese noi de pe albumul său de final de an, "RUSH!", odată cu lansarea single-ului "Trastevere". De această primim un videoclip ceva mai intim, în care Damiano şi colegii cântă la chitară acustică. Articolul Maneskin - Trastevere apare prima dată în InfoMusic.
[InfoMusic]
26/11/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Te doare gâtul după ce ai „dormit strâmb“? Iată ce poți face pentru ameliorare
Durerea cervicală sau disconfortul în orice parte a gâtului pot apărea total neașteptat, din cauza poziției incorecte în timpul somnului. Aproximativ 10% dintre adulți experimentează astfel de dureri la un moment dat, femeile fiind mai afectate decât bărbații.
[Adevarul]
26/11/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Orchestra Operei Naţionale din Bucureşti concertează la Viena cu ocazia Zilei Naționale a României
Orchestra Operei Naționale din București, condusă de dirijorul Daniel Jinga, va concerta, alături de soprana Oana Șerban, duminică, 26 noiembrie, de la ora 19:00, în sala de concerte Das MuTh din Viena, cu ocazia Zilei Naționale a României.
[Jurnalul National]
26/11/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Cu ocazia Zilei Naţionale a României, Filarmonica "George Enescu" concertează la Roma şi la Bucureşti
Ziua Națională a României, precum şi aniversarea a 155 de ani de la fondarea Filarmonicii "George Enescu" vor fi sărbătorite printr-o serie de concerte la Roma şi la Bucureşti, desfăşurate luni, 27 noiembrie 2023, la Sala Sinopoli a Auditoriumului Parco della Musica din Roma, iar miercuri, 28 noiembrie şi joi, 29 noiembrie 2023, la Ateneul Român din Bucureşti.
[Jurnalul National]
26/11/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Turneu de lansare al noilor albume. Alternativ Quartet — Deocamdată suntem / Departe de solstițiu. Concerte în București, Iași și Cluj în luna decembrie
Începutul lunii decembrie aduce primele concerte din turneul de lansare al noilor albume Alternativ Quartet — Deocamdată suntem / Departe de solstițiu.
[Jurnalul National]
26/11/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


România în Sărbătoare - Concert dedicat Zilei Naționale la Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”
Anul acesta, Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” sărbătorește Ziua Națională printr-un eveniment cu totul special, intitulat „România în sărbătoare” ce va avea loc pe scena instituției din Bulevardul Octavian Goga nr.1, în data de 1 Decembrie 2023, ora 19:00.
[Jurnalul National]
26/11/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 


ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY