ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI14 ianuarie 2018

 
DOSAR SPECIAL ZIAR.COM


[foto: Libertatea]
Sclavii din Berevoeşti, ultimele ştiri

Dosarul mafiei sclavilor din comuna argeşeană Berevoeşti scoate la iveală detalii şocante privind modul în care romii din nouă grupări interlope îşi chinuiau persoanele racolate, multe cu dizabilităţi psihice. Romii îi băteau frecvent cu biciul, îi lăsau iarna dezbrăcaţi în frig sau fără mâncare. [Adevarul]
38 de persoane, acuzate de constituire de grup organizat şi trafic de persoane, au fost arestate.
Ultimele ştiri

Trimite Email  

ULTIMELE STIRI:

Traficul a fost reluat pe Transfăgărăşan, după ce a fost întrerupt din cauza căderilor de pietre. Pericolul desprinderii altor bucăţi de stânci există în continuare
Sâmbătă s-a circulat cu dificultate pe DN7C (Transfăgărăşan) Curtea de Argeş - Baraj Vidraru, în zona localităţii Arefu (jud. Argeş), din cauza căderilor masive de pietre de pe versant.
[Adevarul]
13/01/2018 [+][mai mult] [Articol complet]


Argeş: Trafic întrerupt pe DN7C din cauza căderilor de pietre de pe versant
Circulaţia pe DN7C (Transfăgărăşan ) Curtea de Argeş - Baraj Vidraru a fost întreruptă pe ambele sensuri, sâmbătă, în zona localităţii Arefu din judeţul Argeş, din cauza căderilor masive de pietre de pe versant.
[Adevarul]
13/01/2018 [+][mai mult] [Articol complet]


Traficul pe Transfăgărășan a fost întrerupt, din cauza căderilor de pietre de pe versant
Traficul pe Transfăgărășan a fost întrerupt, din cauza căderilor de pietre de pe versant. Circulaţia rutieră este oprită sâmbătă pe ambele sensuri pe DN7C (Transfăgărăşan) Curtea de Argeş – Baraj Vidraru, în zona localităţii Arefu (judeţul Argeş). Potrivit unui comunicat al Centrului Infotrafic din Inspectoratul (...)
[Libertatea]
13/01/2018 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Trafic întrerupt pe DN 7C – Transfăgărăşan, din cauza pietrelor care cad de pe versant
Traficul este întrerupt, sâmbătă, pe Drumul Naţional 7C – Transfăgărăşan, între Curtea de Argeş şi Barajul Vidraru, în zona localităţii Arefu, din cauza căderilor masive de pietre de pe versant.
[Mediafax]
13/01/2018 [+][mai mult] [Articol complet]


Un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. Traficul feroviar pe ruta Piteşti-Bucureşti a fost blocat
Un bărbat s-a aruncat în Gara Leordeni în faţa unui tren ce circula dinspre Piteşti spre Bucureşti. Mai multe echipaje SMURD şi de la Ambulanţa Argeş au intervenit, însă bărbatul nu a mai putut fi salvat.
[Adevarul]
11/01/2018 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
 DOSARE SPECIALE

Tenis, Australian Open, ultimele știri


România, Casa Regală, ultimele ştiri


Simona Halep, ultimele ştiri
| RSS | Stabiliti un link |
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY