ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 23 septembrie 2021

 
DOSAR SPECIAL ZIAR.COM


Dosarul Colectiv, ultimele știri

Incendiul din clubul Colectiv.
Ultimele știri.

Trimite Email  

ULTIMELE STIRI:

Avocatul Danielei Niţă, şefa firmei pirotehnice inculpate în dosarul Colectiv, cere încetarea procesului. Femeia a murit la 44 de ani
Şefa firmei pirotehnice inculpată în Dosarul Colectiv, Daniela Niţă, 44 de ani, a fost găsită moartă pe data de 16 august.  Avocatul acesteia a declarat, miercuri, la Curtea de Apel Bucureşti, unde a fost reluat procesul, că femeia a murit în urma unui infarct.
[Adevarul]
22/09/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Dosarul Colectiv: Instanţa amână discutarea schimbării încadrării juridice a faptelor pentru o parte din inculpaţi
Un complet de divergenţă de la Curtea de Apel Bucureşti, format din trei judecători, ar fi trebuit să discute miercuri, după trei luni de pauză, o cerere de schimbare a încadrării juridice a faptelor pentru o parte din inculpaţii din dosarul Colectiv, printre care şi fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone.
[HotNews]
22/09/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Avocat: Daniela Niță, patroana firmei pirotehnice de la Colectiv, a murit în urma unui infarct
Daniela Niță, patroana firmei Golden Ideas Fireworks Artists, cea care instalase artificiile în clubul Colectiv, a murit în urma unui infarct, a declarat avocatul acesteia, miercuri, la Curtea de Apel București, unde a fost reluat procesul. Daniela Niță, în vârstă de 44 de ani, a fost găsită moartă în (...)
[Libertatea]
22/09/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY