ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 11 decembrie 2022

 
DOSAR SPECIAL ZIAR.COM


[foto: Observator]
Dosarul Colectiv, ultimele știri

Incendiul din Colectiv, în urma căruia au murit 65 de oameni, iar alţi 146 au rămas mutilaţi pe viaţă; Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat pe inculpaţi la un total de 60 de ani de închisoare cu executare.

Incendiul din clubul Colectiv.
Ultimele știri.

Trimite Email  

ULTIMELE STIRI:

După tragedia de la Colectiv, Piedone vrea în libertate
Abia după șapte ani de la tragedia petrecută la clubul Colectiv vinovații au fost condamnați la închisoare. Cristian Popescu-Piedone și alți inculpați au cerut Înaltei Curți de Casație și Justiție un recurs în anulare.
[Deutsche Welle]
10/12/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
 DOSARE SPECIALE


Război Rusia-Ucraina, ultimele ştiri


România - Schengen, ultimele știri
|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY