ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 23 septembrie 2021

 
DOSAR SPECIAL ZIAR.COM


Ce au înțeles și ce au făcut românii la referendum? VIDEO și ultimele știri

Referendumul pentru redefinirea familiei nu a atins pragul de prezență la vot necesar pentru a fi validat. Deci, după ce nu a reușit să interzică căsătoriile gay prin Constituție, România va deveni una din puținele țări din sud-estul Europei care iau în considerare introducerea parteneriatelor civile pentru cuplurile de același sex. Adevărata miză este: adopţiile de copii în cuplurile homosexuale.

Ultimele știri

Trimite Email  

VIDEO:

ULTIMELE STIRI:

IPS Teodosie a primit Emblema de onoare pentru „sprijinul acordat Forţelor Aeriene Române“
IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a primit Emblema de Onoare a Forţelor Aeriene pentru activitatea pastorală excepţională, anunţă Arhiepiscopia Constanţei.
[Adevarul]
23/09/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


O regiune din Polonia renunţă la titlul de „zonă liberă de LGBT” pentru a primi din nou bani europeni
O regiune din sudul Poloniei care se declarase „zonă liberă de LGBT” renunţă la această rezoluţie pentru a primi în continuare bani europeni, relatează Euronews. Legislativul regional din Swietokrzyskie a votat, în cadrul unei sesiuni speciale, miercuri, revocarea rezoluţiei care fusese aprobată în 2019 de mai multe municipii şi regiuni poloneze.
[Adevarul]
23/09/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


CEHXIT. Partidul ceh de extremă-dreapta condiționează susținerea unui nou guvern de ieșirea din UE
Partidul ceh de extremă-dreapta SPD, care ar putea juca un rol în formarea noului guvern al Cehiei luna viitoare, va cere cabinetului să propună o legislație care ar putea duce la un referendum privind ieșirea din UE, a spus, miercuri, liderul partidului, Tomio Okamura, transmite Reuters.
[Digi24]
23/09/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
O regiune din Polonia renunță la titlul de „zonă liberă de LGBT” pentru a primi din nou bani europeni
O regiune din sudul Poloniei care se declarase „zonă liberă de LGBT” renunță la această rezoluție pentru a primi în continuare bani europeni relatează Euronews. Anterior, UE anunțase că regiunile care adoptă politici discriminatorii împotriva minorităților nu vor mai putea beneficia de fonduri europene.
[Digi24]
23/09/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY