ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
   
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 4 octombrie 2023

 
DOSAR SPECIAL ZIAR.COM


[foto: Digi24]
Doi baschetbalişti americani înjunghiaţi pe o terasă din Brăila

Doi baschetbalişti americani care activează la clubul Cuza Sport Brăila, au fost atacaţi în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe o terasă din centrul Brăilei, unul dintre ei fiind într-o stare gravă. Un interlop brăilean ar fi unul dintre principalii suspecţi.

Ultimele știri

Trimite Email  

ULTIMELE STIRI:

Averea lui Michael Jordan ajunge la 3 miliarde de dolari. Primul sportiv în top 400 bogaţi din SUA
Potrivit jurnalistului Justin Birnbaum de la Forbes, "His Airness" Michael Jordan a devenit primul sportiv care intră în top 400 cele mai bogate persoane din SUA, pe lista Forbes. Baschetbalistul din Basketball Hall of Famer a ajuns în top datorită vânzării echipei Charlotte Hornets.
[Mediafax]
04/10/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY