ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 26 septembrie 2022

 
ARTICOL ZIAR.COM


Video. Cel mai scurt meci: Mircea Badea făcut KO în 5 secunde de motociclistul Tedi

Mircea Badea, vedeta postului de televiziune Antena3, a rezistat doar câteva secunde, după care fost făcut ko și a leșinat, în meciul împotriva lui Teodor Emi Constantin (Tedi), campion la K1 care l-a mai învins şi în urmă cu aproape cinci ani. Video.

Trimite Email  

"Artele marţiale înseamnă multă muncă, disciplină, respect, nu vorbă multă şi aroganţă. Cred că Mircea Badea a înţeles lucrul ăsta dupa ce i-am acordat revanşa", a scris Teodor pe Facebook.

Tedi este campion K1 şi s-a mai luptat cu Mircea Badea în noiembrie 2014, după ce sportivul l-a provocat pe prezentatorul TV pe motiv că l-a jignit în numeroase rânduri. La fel ca acum, Tedi l-a învins. [Adevarul]

VIDEO 1: Mircea Badea KO în meciul din 02 februarie 2019:

VIDEO 3: Teodor Tedi Constantin il face ko dur pe Micea Badea:

 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY