ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 5 octombrie 2022

 
DOSAR SPECIAL ZIAR.COM


[foto: Digi24]
Falsul chirurg plastician italian cu 8 clase, ultimele ştiri

Un italian doar cu 8 clase, valet de parcare în Italia, a pretins că este medic de chirurgie plastică şi a operat zeci de pacienţi în mai multe clinici şi spitale private din Bucureşti. Matteo Politi şi-a schimbat identitatea în Matthew Mode, şi fără a avea nici un fel de studii medicale, timp de un an, a pretins că este chirurg plastic şi a efectuat şi operaţii la mai multe spitale private din Capitală, dezvăluie Libertatea.
Bărbatul fusese deja condamnat la un an şi jumătate închisoare cu suspendare în Italia pentru o infracţiune similară în 2011.

Trimite Email  

 
 
 DOSARE SPECIALE


Război Rusia-Ucraina, ultimele ştiri


Coreea de Nord a lansat o rachetă balistică deasupra Japoniei. Coreea de Nord, ultimele ştiri


Proteste şi manifestaţii, ultimele știri
|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY