ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI5 martie 2018

 
DOSAR SPECIAL ZIAR.COM


Totul despre Taxa Auto. Proprietarii de maşini vechi plătesc mai mult
Trimite Email  

TAXA AUTO din nou OBLIGATORIE: De la 1 ianuarie, şoferii plătesc taxă de poluare sau taxă de mediu la prima vânzare a maşinii.

ULTIMELE STIRI:

Atenţionare de călătorie în Bulgaria: Pasul Şipka va fi închis, iar circulaţia autovehiculelor cu masă mai mare de 12 t va fi oprită
Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care călătoresc, sâmbătă, în Bulgaria, că pasul Şipka va fi închis circulaţiei rutiere, pe segmentul drumului european E-85 (corespondent drumului naţional I-5) Gabrovo – Şipka – Kazanlâk, cu prilejul Zilei Naţionale.
[Mediafax]
03/03/2018 [+][mai mult] [Articol complet]


Efectul de bumerang al legii "Dragnea" de eliminare a 102 taxe
Legea "Dragnea" de eliminare a 102 taxe, trecută în viteză prin Parlament la sfârşitul anului 2016, prin care s-a renunţat, între altele, la timbrul de mediu (sau taxa auto) a dus la creşterea parcului auto al ţării cu 630.000 de noi autoturisme, majoritatea rable aduse din Occident.
[Business Magazin]
21/02/2018 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
 DOSARE SPECIALE


Simona Halep, ultimele ştiri


DNA, Codruţa Kovesi, ultimele ştiri


Ger, ninsoare, viscol! Ultimele ştiri|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY