ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 24 octombrie 2021

 
DOSAR SPECIAL ZIAR.COM


[foto: Libertatea]
Atac armat în SUA, ultimele știri

Nou atac armat în SUA, ultimele știri

Trimite Email  

ULTIMELE STIRI:

Bacterie ucigaşă, descoperită într-un spray de cameră, comercializat într-un supermarket din SUA. Două persoane au murit, între care un copil
Un spray de cameră, comercializat într-un supermarket Walmart, a fost asociat cu patru cazuri de infecţie cu o bacterie ucigaşă extrem de rară. Două persoane au murit până acum.
[Observator]
23/10/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Bilanț: Câți oameni au murit în toată lumea de la începutul pandemiei
Aproape 5 milioane de oameni au murit din cauza pandemiei de coronavirus în întreaga lume de la finalul anului 2019. Cele mai multe decese s-au înregistrat în SUA (735.150). Brazilia este pe locul doi, cu 605.139 de decese, urmată de India (453.042), Mexic (...)
[Europa FM]
23/10/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
 DOSARE SPECIALE


Tenis, Transylvania Open: Simona Halep, ultimele ştiri
|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY