ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 2 iunie 2021

 
DOSAR SPECIAL ZIAR.COM


[foto: DigiSport]
Scandal: arbitru român acuzat de rasism după ce a folosit cuvântul "negru"

Sebastian Colţescu este acuzat de rasism după ce a folosit cuvântul "negru" pentru a-l descrie pe un oficial al unei echipe.
John Barnes, în apărarea arbitrului român: "Dacă ar fi fost cinci antrenori negri și un antrenor alb, atunci l-ar fi indicat cu expresia „cel alb”".
Le Point: "Negru : « Acest simplu cuvânt poate azi distruge un om »"

Trimite Email  

ULTIMELE STIRI:

Octavian Șovre, dezvăluiri cu ochii în lacrimi după scandalul de rasism de la PSG – Bașakșehir: „Ne tot înjura în limba spaniolă, dar noi nu am putut dovedi!” | VIDEO EXCLUSIV
Octavian Șovre, arbitru retras recent din activitate, a oferit în exclusivitate un interviu pentru ProSport, în care a vorbit pe larg despre scandalul de rasism în care a fost implicat alături de Ovidu Hațegan și […] The post Octavian Șovre, dezvăluiri cu ochii în lacrimi după scandalul de rasism de la (...)
[ProSport]
01/06/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
 DOSARE SPECIALE


Atac terorist în Franța. Ultimele ştiri








|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY