ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 8 august 2022


SUA, știri de ultimă oră prin Ziar.com
 
DOSAR SPECIAL ZIAR.COM


[foto: StiripeSurse]
SUA, ultimele știri

SUA, ultimele știri și știri de ultimă oră

Trimite Email  

ULTIMELE STIRI:

Zaporojie: cea mai mare centrală nucleară din Europa, lovită din nou
„Orice atac asupra unei centrale nucleare este un act sinucigaș", a declarat secretarul general ONU, Antonio Guterres într-o conferință de presă în Japonia. Guterres a cerut din nou ca inspectorii internaționali să aibă acces la centrala nucleară de la Zaporojie, după ce Ucraina și Rusia s-au acuzat reciproc de bombardarea celei mai mari centrale atomice din Europa...
[Radio Europa Liberă]
08/08/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


VIDEO – Concurs de băut bere între militarii NATO de la Cincu. Cine a câștigat
Mai mulți militari români și francezi de la Baza Cincu au renunțat la inhibiții și s-au distrat pe cinste. Au făcut baie în piscină, plajă și au participat la un concurs de băut bere.  Pe […]
[Gândul]
08/08/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Tensiuni în Taiwan: China continuă exercițiile militare
Armata chineză a anunţat luni că îşi continuă exerciţiile militare în apropiere de Taiwan, în semn de protest faţă de vizita lui Nancy Pelosi, preşedinta Camerei Reprezentanţilor americană, pe această insulă pe care o revendică Beijingul, relatează AFP.
[HotNews]
08/08/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
China anunță noi exerciții militare în jurul Taiwanului, deşi trebuia să le încheie duminică
Armata chineză continuă și luni exerciţiile militare în largul mării, la o zi după ce era prevăzută încheierea manevrelor militare fără precedent, lansate de China ca răspuns la vizita preşedintei Camerei Reprezentanţilor din Congresul SUA, Nancy Pelosi, în Taiwan, insula revendicată de Beijing, transmite (...)
[Libertatea]
08/08/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Militarii NATO de la Cincu s-au întrecut în băut bere. Cine a câştigat
Zeci de militari români și francezi de la Baza Cincu au renunțat la haina militară și s-au bronzat, au făcut baie în piscină și chiar au participat la un concurs de băut bere.
[Antena3]
08/08/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


China continuă exercițiile militare în jurul Taiwanului, deși trebuia să le încheie duminică
Armata chineză a anunţat luni, în pofida apelurilor din partea Occidentului, că îşi va continua exerciţiile militare în apropiere de Taiwan, în semn de protest faţă de vizita preşedintei Camerei Reprezentanţilor din Congresul SUA, Nancy Pelosi.
[Ştirile ProTv]
08/08/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


China îşi continuă exerciţiile militare în jurul Taiwanului, deşi trebuia să le încheie duminică
Armata chineză a anunţat luni, în pofida apelurilor din partea Occidentului, că îşi va continua exerciţiile militare în apropiere de Taiwan, în semn de protest faţă de vizita preşedintei Camerei Reprezentanţilor din Congresul SUA, Nancy Pelosi, în insula revendicată de Beijing, Citește mai (...)
[TVR]
08/08/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


China îşi continuă exerciţiile militare în jurul Taiwanului, deşi trebuia să le încheie duminică
Armata chineză a anunţat luni, în pofida apelurilor din partea Occidentului, că îşi va continua exerciţiile militare în apropiere de Taiwan, în semn de protest faţă de vizita preşedintei Camerei Reprezentanţilor din Congresul SUA, Nancy Pelosi, în insula revendicată de Beijing, relatează AFP şi Reuters, (...)
[Observator]
08/08/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Ucrainenii încearcă să țină pe loc forțele invadatoare cu ajutorul obuzierelor americane M777, în Harkov
Ucraina pregătește terenul pentru ofensiva așteptată pe frontul din sud. În cursul nopții, a atacat cu tunuri şi rachete 6 baze rusești din regiunea Herson.
[Ştirile ProTv]
08/08/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


SUA au acuzat Beijingul de acțiuni „provocatoare” și „iresponsabile” după ce ar fi simulat un atac asupra Taiwanului
Statele Unite au acuzat Beijingul de acțiuni „provocatoare” și „iresponsabile”, după ce Taiwanul a susţinut că forţele militare chineze au simulat un atac asupra insulei.
[Ştirile ProTv]
07/08/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Noi atrocități comise de trupele ruse, în estul Ucrainei
Serghei Haidai, guvernatorul ucrainean al provinciei Luhansk, a postat imagini înfiorătoare pe canalul său de Telegram. Publicația britanică de The Guardian nu putut confirma autenticitatea fotografiilor, dar instrumentele de geolocalizare sugerează că sunt autentice și au fost făcute la sfârșitul (...)
[Libertatea]
07/08/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Nave de război chineze şi taiwaneze s-au jucat de-a "şoarecele şi pisica" în largul mării
Nave de război chineze şi taiwaneze s-au jucat duminică de-a "şoarecele şi pisica" în largul mării duminică, cu câteva ore înainte de încheierea prevăzută a celor patru zile de exerciţii militare chineze fără precedent, lansate ca răspuns la o vizită în Taiwan a preşedintei Camerei Reprezentanţilor din Congresul SUA, Nancy Pelosi, transmite Reuters.
[HotNews]
07/08/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Navele de război chineze și taiwaneze s-au jucat de-a șoarecele și pisica. Exercițiile se încheie
Navele de război chineze și taiwaneze s-au jucat duminică pe mare "de-a șoarecele și pisica", cu câteva ore înainte de sfârșitul programat al celor patru zile de exerciții militare chineze fără precedent, lansate ca reacție la o vizită în Taiwan a președintelui Camerei Reprezentanților din SUA.
[Jurnalul National]
07/08/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Navele de război chineze şi taiwaneze s-au jucat de-a şoarecele şi pisica, exerciţiile se încheie
Navele de război chineze şi taiwaneze s-au jucat duminică pe mare "de-a şoarecele şi pisica", cu câteva ore înainte de sfârşitul programat al celor patru zile de exerciţii militare chineze fără precedent, lansate ca reacţie la o vizită în Taiwan a preşedintelui Camerei Reprezentanţilor din SUA.
[Mediafax]
07/08/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
 DOSARE SPECIALE


Tenis, Turneul de la Toronto: Simona Halep, ultimele ştiri


Simona Săndulescu, găsită moartă în Lacul Morii. Ultimele știri
|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY