ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 2 aprilie 2023


SUA, știri de ultimă oră prin Ziar.com
 
DOSAR SPECIAL ZIAR.COM


[foto: StiripeSurse]
SUA, ultimele știri

SUA, ultimele știri și știri de ultimă oră

Trimite Email  

ULTIMELE STIRI:

Ciucă: Intrarea în NATO și modernizarea României s-au făcut pe sacrificiul militarilor români prezenți în teatrele de operații
Premierul României a transmis, cu ocazia Zilei NATO, recunoașterea pe care o are țara noastră față de toți militarii care au luptat pentru tricolor, în teatrele de operații, mai ales în contextul în care vedem ce se întâmplă în războiul de la graniță.
[Adevarul]
02/04/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Ucraina a comandat 100 de vehicule militare multirol, finanţate de UE şi SUA
Ucraina a comandat, în Polonia, 100 de vehicule blindate multirol de tip KTO Rosomak, produse sub licenţă finlandeză, a anunţat sâmbătă premierul polonez, Mateusz Morawiecki, iar contractul va fi finanţat de Uniunea Europeană şi de Statele Unite.
[Mediafax]
01/04/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Război în Ucraina. Kievul a comandat 100 de blindate poloneze plătite de SUA și UE
Ucraina va achiziționa 100 de vehicule blindate pentru care vor plăti Statele Unite și UE, anunță premierul polonez Mateusz Morawiecki, citat de AFP.
[Jurnalul National]
01/04/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Ministrul german al Apărării: Țările NATO vor trimite un total de 160 de tancuri Leopard în Ucraina / Nu văd cum ar fi posibilă trimiterea de „Leoparzi” suplimentari de către Germania
Țările NATO intenționează să trimită în Ucraina două batalioane de tancuri de luptă germane Leopard-2 și patru batalioane de tancuri Leopard-1, a declarat ministrul german al apărării, Boris Pistorius, pentru Die Welt, relatează Kyiv Independent.
[HotNews]
01/04/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Un ministru european a anunţat câte tancuri vor trimite în Ucraina ţările NATO
În timp ce ministrul de Externe al României refuză să dea detalii despre ajutorul pe care Bucureştiul l-a dat Kievului, temându-se probabil de furia Rusiei, un oficial german dă dovadă de mai mult curajos.
[Mediafax]
01/04/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Ucraina comandă 100 de blindate poloneze finanţate de UE şi SUA
Premierul polonez Mateusz Morawiecki a anunţat sâmbătă că Ucraina va achiziţiona 100 de vehicule blindate multirol Rosomak, sub licenţă finlandeză, pentru care finanţarea este asigurată de Uniunea Europeană şi Statele Unite, transmite AFP. Citește mai (...)
[TVR]
01/04/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Ucraina va cumpăra din Polonia 100 de transportoare blindate Rosomak, finanțate din banii UE și SUA
Ucraina va cumpăra 100 de vehicule blindate de transport din Polonia, a anunțat sâmbătă, 1 aprilie, premierul polonez Mateusz Morawiecki, potrivit Sky News și The Kyiv Indepednent. Mateusz Morawiecki a afirmat că fondurile provenite din UE și SUA vor fi folosite pentru a cumpăra cele 100 de (...)
[Libertatea]
01/04/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Ucraina comandă 100 de blindate poloneze. Achiziția e finanţată de UE şi SUA
Ucraina va achiziţiona 100 de vehicule blindate multirol Rosomak, sub licenţă finlandeză, pentru care finanţarea este asigurată de Uniunea Europeană şi Statele Unite.
[Adevarul]
01/04/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Ucraina a comandat zeci de blindate multirol Rosomak din Polonia. Vehiculele vor fi plătite cu bani de la UE şi SUA
Ucraina a comandat 100 de vehicule blindate multirol Rosomak din Polonia, fabricate sub licenţă finlandeză, finanţate de Uniunea Europeană şi Statele Unite, a anunţat sâmbătă premierul polonez, potrivit AFP, citat de news.ro.
[Observator]
01/04/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Ministrul Apărării din România, discuții la cel mai înalt nivel în SUA
Ministrul apărării Angel Tîlvăr s-a întâlnit la Washington DC cu coordonatorul pentru politica de apărare și controlul armamentelor din cadrul Consiliului Național de Securitate, Cara Abercrombie și cu secretarul-adjunct al Forțelor Aeriene ale SUA, Gina Ortiz Jones. Citește mai departe...
[StiripeSurse]
01/04/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Ministrul Apărării, discuții în SUA despre Parteneriatul Strategic și războiul din Ucraina
Ministrul apărării Angel Tîlvăr s-a întâlnit la Washington DC cu coordonatorul pentru politica de apărare și controlul armamentelor din cadrul Consiliului Național de Securitate, Cara Abercrombie și cu secretarul-adjunct al Forțelor Aeriene ale SUA, Gina Ortiz Jones.
[Jurnalul National]
01/04/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Rotație de efective la baza militară de la Kogălniceanu. Brigada 2 Strike a predat ștafeta soldaților din Brigada Bastogne
Scene desprinse parcă dintr-un teatru de război s-au derulat la baza militară de la Mihail Kogălniceanu unde sute de soldați americani dislocați au avut un exercițiu alături de partenerii români și italieni. Acțiunea a avut loc în cadrul ceremonialului de transfer de autoritate între militarii (...)
[Observator]
01/04/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Război în Ucraina, ziua 402 | „Țările NATO vor trimite în total 160 de tancuri în Ucraina”
Sâmbătă, Rusia a preluat preşedinţia rotativă a Consiliului de Securitate al ONU, responsabilitate pe care o va deţine timp de o lună și care a stârnit furia guvernului de la Kiev. Rușii au continuat să bombardeze teritoriul ucrainean, în special regiunile Donețk și Herson, în timp ce ministrul german al (...)
[Libertatea]
01/04/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Angel Tîlvăr, întâlniri cu reprezentanţi ai Consiliului Naţional de Securitate şi ai Forţelor Aeriene ale SUA. Războiul din Ucraina, pe agendă
Ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, s-a întâlnit, la Washington DC, cu coordonatorul pentru politica de apărare și controlul armamentelor din cadrul Consiliului Național de Securitate, Cara Abercrombie, și cu secretarul-adjunct al Forțelor Aeriene ale SUA, Gina […]
[Gândul]
01/04/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Ministrul Apărării, discuţii în SUA despre Parteneriatul Strategic şi războiul din Ucraina
Ministrul apărării Angel Tîlvăr s-a întâlnit la Washington DC cu coordonatorul pentru politica de apărare şi controlul armamentelor din cadrul Consiliului Naţional de Securitate, Cara Abercrombie şi cu secretarul-adjunct al Forţelor Aeriene ale SUA, Gina Ortiz Jones.
[Mediafax]
01/04/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Statele Unite prelungesc misiunea unui portavion în Mediterană, ca reacţie la atacuri în Siria
Administraţia SUA a decis prelungirea misiunii portavionului George H.W. Bush în estul Mării Mediterane, pentru a furniza opţiuni suplimentare după atacurile comise săptămâna trecută asupra unei baze militare americane din Siria, atribuite unor grupuri pro-iraniene, afirmă oficiali militari.
[Jurnalul National]
01/04/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
 DOSARE SPECIALE


Donald Trump, ultimele știri
|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY