ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
   
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 12 iunie 2024

 
DOSAR SPECIAL ZIAR.COM


[foto: Mediafax]
Donald Trump, ultimele știri

Trump înainte să se predea: "Astăzi este ziua în care un partid politic aflat la putere îşi arestează principalul adversar. Naţiunea noastră devine o ţară marxistă din lumea a treia"

SUA, Donald Trump: știri de ultimă oră

Trimite Email  

ULTIMELE STIRI:

Cine este Marine Le Pen, lidera extremei drepte din Franța, al cărui vis este să ajungă la președinte
Marine Le Pen, a descris votul Marii Britanii pentru Brexit drept cel mai important eveniment de la căderea Zidului Berlinului, iar victoria prezidențială a SUA a lui Donald Trump drept „o piatră suplimentară în construirea unei lumi noi”.
[Adevarul]
11/06/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Trump, interviu la serviciul de probaţiune, ca orice condamnat
Ca orice condamnat penal, Donald Trump a avut luni un interviu cu serviciile de probaţiune, pas necesar înainte de pronunţarea pedepsei sale care ar putea ajunge până la închisoare în dosarul plăţilor către o fostă vedetă porno, notează AFP.
[Adevarul]
11/06/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Trump nu va fi acuzat pentru manipularea unui document clasificat, spune judecătorul
Aileen Cannon a decis că fostul președinte nu va fi acuzat pentru că a manipulat un document clasificat, deoarece acea conduită nu a fost judecată. Judecătorul federal care supraveghează urmărirea penală a lui Donald Trump […]
[B1 Tv]
11/06/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY