ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI19 ianuarie 2020

 
DOSAR SPECIAL ZIAR.COM


[foto: Libertatea]
România, Casa Regală, ultimele ştiri

Casa Regală a României, toate ştirile recente.

Trimite Email  

ULTIMELE STIRI:

Interviul-document luat de Cristina Țopescu familiei regale. Regele Mihai, despre România, despre exil și despre povestea de iubire cu Regina Ana
Una dintre marile performanțe profesionale ale jurnalistei Cristina Țopescu a fost interviul-document realizat în 2005 cu familia regală a României. Documentarul – intitulat ”Regele Mihai, nimic fără Dumnezeu” – a luat ulterior forma unei cărți apărute la editura Humanitas, însoțite de un DVD. Interviul a (...)
[Libertatea]
13/01/2020 [+][mai mult] [Articol complet]


Anunțul făcut de Familia Regală a României. „2020 începe cu o sărbătoare însemnată pentru Casa Regală și pentru istoria recentă a țării noastre”
Anul 2020 este unul cu o însemnătate aparte pentru Familia Regală a României. se împlinesc 30 de ani de la întoarcerea în țară a Familiei Regale. În data de 18 ianuarie 1990 se întorcea în România primul membru al Familiei Regale, Principesa Margareta. Anul acesta se împlinesc 30 de ani de la eveniment. (...)
[Libertatea]
02/01/2020 [+][mai mult] [Articol complet]


Mesajul Familiei Regale a României înainte de Revelion
Familia Regală a României a transmis un mesaj de felicitare cu ocazia sfârșitului de an 2019 și a începutului de an 2020. Pe contul de Facebook al Familiei Regale a României a fost transmisă felicitarea semnată de principesa margareta a României și de Principele Radu. „Vă dorim un an nou, fericit, plin (...)
[Libertatea]
31/12/2019 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
ȘOC în showbiz! CARMEN HARRA le-a prezis MOARTEA! CE TRAGEDIE IMENSĂ ....
Carmen Harra este o celebră prezicătoare din România, stabilită în SUA de mai mulți ani. Aceasta a prezis moartea unor oameni celebri precum cele ale Regelui Mihai sau Hanibal Dumitrașcu. ÎNCĂ O...
[B1 Tv]
31/12/2019 [+][mai mult] [Articol complet]


Arhivele Naţionale : Regele Mihai s-a înțeles cu comuniștii să abdice, nu a fost forțat
Regele Mihai a explicat de nenumărate ori că a semnat actul de abdicare din 30 Decembrie 1947 pentru că a fost ameninţat de Petru Groza că vor fi executați 1000 de studenți. Două documente din arhiva fostului Consiliu de miniştri şi păstrate la secret de comunişti îl contrazic: Regele Mihai ar fi renunţat (...)
[Curentul]
30/12/2019 [+][mai mult] [Articol complet]


Ziua în care România a rămas fără rege: „Am plecat cu moartea-n suflet“
La 30 decembrie 1947 Regele Mihai I era forţat să abdice de către noua orânduire comunistă. După mulţi ani, fostul suveran şi-a explicat gestul de renunţare la tron.
[Adevarul]
30/12/2019 [+][mai mult] [Articol complet]


Mesajul Casei Regale a României de Crăciun: "Vă îndemn să nu uitaţi că Marea Unire şi războiul au fost obţinute cu mare suferinţă, cu sacrificiu personal şi cu sacrificiu naţional"
Custodele Coroanei Regale, Principesa Margareta, a transmis un mesaj cu prilejul serbării Crăciunului în care îndeamnă românii de sacrificii din trecutul acestei țări și să prețuiască și munca de acum a...
[B1 Tv]
24/12/2019 [+][mai mult] [Articol complet]


Știrile ProTV: Cum s-au transformat instituțiile statului în cei 30 de ani de la Revoluția din 1989
După abdicarea forțată a regelui Mihai, în 30 decembrie 1947, s-a instaurat Republica Populară România, după model sovietic, până în 1965, când titulatura țării a fost schimbată în Republica Socialistă România, unde forța conducătoare a întregii societăți a fost Partidul Comunist...
[HotNews]
21/12/2019 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Președintele Klaus Iohannis a depus jurământul pentru al doilea mandat
Klaus Johannis a preluat al doilea mandat de președinte al României într-o ședință solemnă a Parlamentului. Johannis a depus jurământul, în fața deputaților și senatorilor, în zilele în care sunt comemorate victimele Revoluției de acum 30 de ani. La ședința solemnă  au participat, printre alte oficialități, Principesa Margareta, custodele coroanei, Patriarhul...
[Radio Europa Liberă]
21/12/2019 [+][mai mult] [Articol complet]


Klaus Iohannis va depune sâmbătă jurământul de președinte al României pentru noul mandat de cinci ani
Klaus Iohannis va depune, sâmbătă, la Parlament, jurământul de președinte al României pentru noul mandat de cinci ani. Ședința comună solemnă a Camerei Deputaţilor şi Senatului va avea loc de la ora 14.00. La ceremonie sunt invitați să participe: membrii guvernului, judecătorii Curţii Constituţionale, foştii şefi de stat Ion Iliescu, Emil Constantinescu şi Traian...
[Radio Europa Liberă]
20/12/2019 [+][mai mult] [Articol complet]


Familia regală a României petrece sărbătorile de iarnă la Săvârşin
Principesa Margareta, Custodele Coroanei, soţul acesteia, principele Radu, şi principesa Sofia vor petrece Crăciunul şi Revelionul la Săvârşin, în Satul Regal, potrivit unui comunicat remis Mediafax de biroul de presă al Casei regale.
[Gândul]
20/12/2019 [+][mai mult] [Articol complet]


Unde va petrece Familia regală a României sărbătorile de iarnă
Principesa Margareta, Custodele Coroanei, soţul acesteia, principele Radu, şi principesa Sofia vor petrece Crăciunul şi Revelionul la Săvârşin, în Satul Regal, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de biroul de presă al Casei regale.
[Mediafax]
20/12/2019 [+][mai mult] [Articol complet]


AUDIO | Mesajul transmis de Regele Mihai pe 18 decembrie 1989, la Radio Europa Liberă. „Armele nu pot zdrobi sufletele!”
Regele Mihai a transmis, pe 18 decembrie 1989, un mesaj românilor prin intermediul Radio Europa Liberă. Cu o zi înainte, pe 17 decembrie, la Timișoara s-a tras în demonstranți. „Sunt cu gândul şi cu sufletul alături de voi, sunt ca şi voi îngrijorat când aflu cruzimea cu care reacţionează cei de la Putere (...)
[Libertatea]
18/12/2019 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Patriarhul Daniel își sărbătorește ziua onomastică / Sute de credincioși, prezenți la Liturghie. La Catedrala patriarhală e și fostul principe Nicolae (VIDEO, FOTO)
EXCLUSIV ONLINE // Patriarhul Daniel își sărbătorește marți ziua onomastică. În zi de prăznuire a Sfântului Proroc Daniel, Preafericitul are un program special. De dimineață, acesta săvârșește...
[B1 Tv]
17/12/2019 [+][mai mult] [Articol complet]


Marea DEZAMĂGIRE a Regelui Mihai! Abia ACUM s-a aflat TOT ADEVĂRUL! NU merita AȘA CEVA
Din păcate, Regele Mihai I al României nu a murit împăcat cu cei dragi, printre aceștia se află și fiica sa, Irina. PROFEȚIE APOCALIPTICĂ! MARIA GHIORGHIU ANUNȚĂ MARELE MĂCEL! „ÎN ACEASTĂ...
[B1 Tv]
05/12/2019 [+][mai mult] [Articol complet]


Mesajul fostului principe Nicolae la doi ani de la moartea regelui Mihai I
Fostul principe Nicolae al României a transmis, pe contul său de Facebook, un mesaj emoționant, la doi ani de la moartea regelui Mihai I. În postarea pe care a făcut-o în mediul onliine, fostul principe Nicolae al României vorbește despre dragostea și dorul de bunici, pe care le consideră unice. (...)
[Libertatea]
05/12/2019 [+][mai mult] [Articol complet]


Mesaj emoţionant de la fostul Principe Nicolae la doi ani de la moartea regelui Mihai I: Dragostea şi dorul de bunici sunt unice - FOTO
Regele Mihai I al României a murit pe 5 decembrie 2017 la vârsta de 97 de ani iar la doi de la moartea acestuia, fostul principe Nicolae a postat un mesaj emoţionant alături de câteva fotografii cu bunicul lui.
[Gândul]
05/12/2019 [+][mai mult] [Articol complet]


Dezamăgirile Regelui Mihai: relaţiile tensionate cu Carol al II-lea, cu fiica sa Irina şi cu principele Nicolae
Camarila, Elena Lupescu, despărţirea de mama sa, regina Elena, viaţa de noapte şi, în general, temperamentul coleric i-au despărţit iremediabil pe regele Mihai şi pe tatăl său, Carol al II-lea.
[Adevarul]
05/12/2019 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Mesajul emoţionant al fostului principe Nicolae la doi ani de la moartea regelui Mihai I
Nicolae al României a transmis un mesaj, joi, la împlinirea a doi ani de la decesul regelui Mihai I, vorbind despre "dragostea şi dorul de bunici care sunt unice". "Să ne amintim cu drag de el mereu", a mai scris fostul principe Nicolae.
[Business Magazin]
05/12/2019 [+][mai mult] [Articol complet]


Edițiadedimineață.ro: Doi ani fără Majestatea Sa, Regele Mihai I, ultimul monarh al României. "Nu v-am uitat niciodată și vă iubesc din toată inima"
Astăzi se împlinesc doi ani de la moartea Regelui Mihai I. Cel ce avea să fie, ultimul monarh al României s-a stins din viață la vârsta de 96, la locuința sa din Aubonne, un oraș din Elveția. Se împlinesc doi ani de când cel care a fost garantul unei lumi a loialității, a candoarei, a bunul simț și a dragostei...
[HotNews]
05/12/2019 [+][mai mult] [Articol complet]


Mesajul emoţionant al fostului principe Nicolae la doi ani de la moartea regelui Mihai I
Nicolae al României a transmis un mesaj, joi, la împlinirea a doi ani de la decesul regelui Mihai I, vorbind despre "dragostea şi dorul de bunici care sunt unice". "Să ne amintim cu drag de el mereu", a mai scris fostul principe Nicolae.
[Mediafax]
05/12/2019 [+][mai mult] [Articol complet]


Principele Nicolae nu a fost invitat la masa pentru parastasul Regelui Mihai
Pe 5 decembrie se împlinesc doi ani de la trecerea în neființă a Regelui Mihai, slujba de parastas p...
[Romania Libera]
03/12/2019 [+][mai mult] [Articol complet]


Şedinţa solemnă a Parlamentului cu ocazia Zilei Naţionale | Iohannis şi Orban vor susţine discursuri / Majestatea Sa Margareta, printre participanţi
Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Ludovic Orban vor participa, luni, la şedinţa solemnă a Parlamentului organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României, cei doi urmând să susţină discursuri, alături de preşedinţii celor două camere ale Legislativului, Teodor Meleşcanu şi Marcel Ciolacu.
[Gândul]
02/12/2019 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Ziua Naţională - 1 Decembrie | Sute de oameni au asistat la retragerea cu torţe a militarilor, în Iaşi şi Galaţi - VIDEO
Zeci de militari, cu făclii aprinse în mâini, au travesrat centrul Iaşului, sub privirile a sute de localnici, ieşiţi să vadă ceremonialul retragerii cu torţe. O acţiune similară a marcat finalul ceremoniilor dedicate Zilei Naţionale şi în Galaţi.
[Gândul]
01/12/2019 [+][mai mult] [Articol complet]


Sute de oameni au asistat la retragerea cu torţe a militarilor, în Iaşi şi Galaţi. Semnificaţia acestui eveniment | VIDEO
Zeci de militari, cu făclii aprinse în mâini, au travesrat centrul Iaşului, sub privirile a sute de localnici, ieşiţi să vadă ceremonialul retragerii cu torţe. O acţiune similară a marcat finalul ceremoniilor dedicate Zilei Naţionale şi în Galaţi.
[Mediafax]
01/12/2019 [+][mai mult] [Articol complet]


Jicniri de ziua Naţională a romţnilor | Preşedintele PSD Vaslui Dumitru Buzatu, către o persoană care l-a huiduit: Măi, tembelule, măi
Preşedintele PSD Vaslui a fost huiduit la sfârşitul discursului pe care l-a susţinut, duminică, la ceremoniile dedicate Zilei Naţionale din Vaslui. Auzind reacţia unei persoane din public, care l-a fluierat, Dumitru Buzatu a replicat „Măi, tembelule, măi!".
[Gândul]
01/12/2019 [+][mai mult] [Articol complet]


Jigniri de ziua Naţională a românilor | Preşedintele PSD Vaslui Dumitru Buzatu, către o persoană care l-a huiduit: Măi, tembelule, măi
Preşedintele PSD Vaslui a fost huiduit la sfârşitul discursului pe care l-a susţinut, duminică, la ceremoniile dedicate Zilei Naţionale din Vaslui. Auzind reacţia unei persoane din public, care l-a fluierat, Dumitru Buzatu a replicat „Măi, tembelule, măi!".
[Gândul]
01/12/2019 [+][mai mult] [Articol complet]


„Măi tembelule, măi!". Ieşire nervoasă a liderului PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, după ce o persoană l-a huiduit | VIDEO
Preşedintele PSD Vaslui a fost huiduit la sfârşitul discursului pe care l-a susţinut, duminică, la ceremoniile dedicate Zilei Naţionale din Vaslui. Auzind reacţia unei persoane din public, care l-a fluierat, Dumitru Buzatu a replicat „Măi tembelule, măi!".
[Mediafax]
01/12/2019 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
 DOSARE SPECIALE


SUA, Donald Trump, ultimele știri


Tenis, Simona Halep, WTA-Australia, ultimele ştiri


Brexit, Marea Britanie. Ultimele știri
|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY