ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
   
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 25 septembrie 2023

 
ARTICOL ZIAR.COM


[foto: Libertatea]
Regizorul Cristi Puiu: "Lumea se va schimba foarte prost. Opriţi-vă cu frica, frica, frica!" Ultimele știri

"Opriţi-vă cu frica, frica, frica!" (Cristi Puiu, la Marius Tucă Show)
"Dictatura este un lucru mult mai periculos decât pandemia!" La TIFF, Cristi Puiu a făcut o paralelă între abuzurile la care erau supuși oamenii înainte de 1989 şi ceea ce se întâmplă acum.

Ultimele știri.

Trimite Email  

Regizorul s-a referit la coronavirus în general şi amprenta pe care a pus-o acesta asupra societăţii: "Lumea nu mai vorbește despre cancer, nici nu mai există, totul e COVID. Lumea se va schimba, și se va schimba foarte prost. [...]
Unde sunt medicii care ar trebui să vorbească, de ce nu sunt invitați să vorbească despre ce se întâmplă cu corpul unui pacient în corpul căruia se injectează frica? Dacă frica e o toxină injectată în oameni, de ce este permis acest lucru? [...] E prostie sau e agendă? De ce bagă frica în oameni? Opriţi-vă cu frica, frica, frica!", a mai spus Cristi Puiu, la Marius Tucă Show.
[08/09/2020 - Romania TV]

VIDEO:

 
 |  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY