ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 14 mai 2021

 
DOSAR SPECIAL ZIAR.COM


[foto: Adevarul]
Inmormântarea reginei Ana, ultimele stiri

Toate stirile recente

Trimite Email  

ULTIMELE STIRI:

Noul ambasador al României la Londra i-a prezentat scrisorile de acreditare, online, reginei Elisabeta a II-a | GALERIE FOTO
Laura Popescu, noul ambasador al României la Londra, i-a prezentat reginei Elisabeta a II-a scrisorile de acreditare în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Palatul Buckingham. Diplomatul român nu s-a văzut față în față cu regina, ci prin intermediul unei conexiuni video online, într-o cameră a (...)
[Europa FM]
13/05/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Noul ambasador al României la Londra, Laura Popescu, și-a prezentat scrisorile de acreditare reginei Elisabeta a II-a
Ambasadorul României la Londra Laura Popescu şi-a prezentat joi scrisorile de acreditare reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, aceasta preluând postul de la fostul ambasador Dan Mihalache.
[HotNews]
13/05/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Palatul Buckingham cere ca fotografia Reginei Elisabeta să fie dată jos de pe „autobuzul Trump”
Palatul Buckingham cere ca poza Reginei Elisabeta a II-a să fie dată jos de pe așa-numitul „autobuz al lui Trump”, deținut de unul dintre susținătorii fostului președinte american, arată un raport BuzzFeed, citat de MSN.
[Digi24]
13/05/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Noul ambasador al României la Londra. Laura Popescu i-a prezentat reginei Elisabeta a II-a scrisorile de acreditare
Laura Popescu, noul ambasador al României la Londra, i-a prezentat reginei Elisabeta a II-a scrisorile de acreditare în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Palatul Buckingham.
[Mediafax]
13/05/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


De Ziua Dorului, REGINA MARIA lansează primul abonament medical pentru românii din afara granițelor
Pe 13 mai, de Ziua Dorului, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA lansează primul abonament medical dedicat comunității de români din afara țării susținând, chiar și peste granițe, grija pentru sănătate și accesul la servicii medicale de calitate, la medicii ”de acasă”. Abonamentele DOR oferă servicii de prevenție prin consultații și controale online, în Clinica Virtuală, dar...
[Digi24]
13/05/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Detaliul sfâșietor de la ceremonia de deschidere a Parlamentului, în UK. Regina Elisabeta a stat singură în Camera Lorzilor
Regina Elisabeta a II-a a participat la primul eveniment public major, după decesul prințului Philip. Monarhul a fost prezent la deschiderea sesiunii parlamentare, după alegerile desfăşurate săptămâna trecută în Anglia, Scoţia şi Ţara (...)
[Observator]
13/05/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
 DOSARE SPECIALE


Israelul atacat cu rachete din Fâșia Gaza, răspunde cu forță şi pregăteşte o intervenţie terestră


Tenis: Simona Halep, ultimele ştiri


Cine e vinovat de moartea ursului Arthur
|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY