ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 7 septembrie 2022

 
DOSAR SPECIAL ZIAR.COM


[foto: Adevarul]
Părintele Iustin, profetie înspăimântătoare: "12 luni de liniste, după care vine urgia"
Trimite Email  

O măicuţă de la mănăstirea Paltin susţine că înainte de a închide ochii, duhovnicul a avertizat că doar 12 luni va mai fi linişte, după care vremurile vor deveni tulburi. [...]
E vorba însă că mai sunt 12 luni… ”. Cum părintele s-a oprit, cei de faţă au bănuit că duhovnicul se referea la faptul că după un an nu vor mai fi cipurile pe documentele de identitate şi au cerut o lămurire. „Nu”, a răspuns Părintele, 12 luni de libertate şi vine urgie”, a răspuns părintele.
[Adevarul]

Cititi deasemenea:

In curând Apocalipsa! Profeţii Rasputin: Sfârşitul lumii pe 23 august 2013! In curând Apocalipsa! Profeţii Rasputin: Sfârşitul lumii pe 23 august 2013!

 
 
 DOSARE SPECIALE


Simona Halep, ultimele ştiri


Haos la Otopeni: Blue Air suspendă toate zborurile din România. Ultimele știri


Război Rusia-Ucraina, ultimele ştiri
|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY