ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 2 februarie 2023

 
DOSAR SPECIAL ZIAR.COM


Un asteroid uriaș va trece la limită pe lângă Pământ

Un asteroid va trece pe lângă Terra. Ultimele știri.

Trimite Email  

ULTIMELE STIRI:

NASA trimite în spațiu un robot pentru a explora un asteroid care valorează de 70.000 de ori cât întreaga economie globală
Misiunea Agenției Spațiale a SUA este programată să înceapă în octombrie anul acesta. Asteroidul 16 Psyche pe care NASA vrea să-l exploreze are un diametru de 225 de kilometri, cam cât distanța dintre București și Constanța, și este făcut aproape în totalitate din fier și nichel. Compoziția sa metalică este (...)
[Libertatea]
02/02/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Spectacol inedit pe cer, în această noapte! Cometa verde se va afla cel mai aproape de Pământ și va putea fi văzută cu ochiul liber
Cometa verde se va afla, în această noapte, la cea mai mică distanță de Pământ și va putea fi văzută cu ochiul liber.
[Antena3]
01/02/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Cometa verde C/2022 E3 este la cea mai mică distanță de Terra. Cum și când poate fi observată
Cometa verde C/2022 E3 este în aceste zile la cea mai mică distanță față de Terra, la 42 milioane km, ceea ce înseamnă de peste 100 de ori mai mult decât distanța Pământ - Lună. Contrar celor scrise în presă, dată fiind orbita cometei, nu se poate spune că trece pe lângă Terra o dată la 50.000 de ani, a explicat pentru HotNews.ro unul dintre descoperitorii cometei.
[HotNews]
01/02/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Cometa verde se apropie de Pământ pentru prima dată în ultimii 50.000 de ani
Cometa C/2022 E3 (ZTF), care trece pe lângă Pământ după o perioadă de 50.000 de ani, se va afla în punctul cel mai apropiat de planeta noastră la 1 februarie, atingând apogeul strălucirii sale.
[Adevarul]
01/02/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Cometa verde, care trece pe lângă Pământ o dată la 50.000 de ani, va putea fi văzută cu ochiul liber
Cometa verde, care trece pe lângă Pământ o dată la 50.000 de ani, va putea fi văzută azi cu ochiul liber. În cazul în care condiţiile meteo sunt favorabile, cometa poate fi vizibilă în anumite zone precum Indonezia şi, cu siguranţă, poate fi observată cu ajutorul unui binoclu. Coama cometei, de aproximativ (...)
[Observator]
01/02/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
 DOSARE SPECIALE


Proteste şi manifestaţii de amploare în Franţa, ultimele știri


Război Rusia-Ucraina, ultimele ştiri
|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY