ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 noiembrie 2022

 
ARTICOL ZIAR.COM


Bulgăre de foc căzut din cer aproape de Oradea

Un bulgăre de foc ar fi căzut din cer în apropiere de Oradea. Localnicii spun că au văzut pe cer o lumină puternică, iar la scurt timp după aceea au auzit o mare bubuitură şi geamurile caselor s-au crăpat.
Autorităţile spun că ar putea fi vorba de un meteorit.

Trimite Email  

Un obiect misterios, ca un bulgăre de foc, ar fi căzut din cer în apropierea unor sate din Bihor (Sălard, Hodoș și Tămășeu), aproape de Oradea. Localnicii spun că s-au cutremurat de spaimă când casele le-au fost zgâlţâite zdravăn, că au văzut pe cer o lumină puternică roşie, iar la scurt timp după aceea au auzit o mare bubuitură. Geamurile caselor s-au crăpat.
Autorităţile spun că ar putea fi vorba de un meteorit, dar nu au elucidat înca misterul.

Pe teritoriul României au fost confirmate în ultimii 159 de ani, 8 cazuri de meteoriţi căzuţi, dintre care 6 au fost identificaţi în Transilvania.

VIDEO:

 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY