ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 14 mai 2021

 
ARTICOL ZIAR.COM


Las Fierbinți. Episodul în care românii l-au văzut pe Dragnea

Las Fierbinți episodul 17, sezonul 13 (26 aprilie 2018)

Trimite Email  

Domnul Dragu: "Ca sa pun mâna pe banii statului trebuie sa fiu la putere, și ca să rămânem la putere, trebuie să luptăm, ca la Oituz"... "De ce vrei să-i civilizezi? Ca să aibă idei, să nu te mai ințelegi cu ei? Lasă-i așa, vite; mai îi apucă nebunia, dar tot în țarc îi ținem!"

ULTIMELE STIRI:

Tudor Chirilă şi Florin Piersic Jr. joacă într-un film cu Samuel Jackson şi Michael Keaton
Tudor Chirilă şi Florin Piersic jr. fac parte din distribuția „The Protégé”, alături de Samuel Jackson şi Michael Keaton. Pelicula s-a filmat în România, de către Frame Film, producătorii serialului Las Fierbinţi, potrivit Paginademedia.ro. Trailer-ul pentru filmul “The Protégé” a fost lansat deja. În (...)
[Libertatea]
13/05/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY