ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 1 decembrie 2022

 
ARTICOL ZIAR.COM


La mulți ani de 23 August! :-) VIDEO Trupa Zdrang

Celebrul cântec comunist "Partidul, Ceaușescu, România", o parodie la adresa lui Liviu Dragnea: "La mulți ani. Să fie primiți".

Trimite Email  

O nouă parodie la adresa lui Liviu Dragnea a devenit virală pe Internet. Trupa Zdrang a compus o melodie, "De 23 August, La mulți ani. Să fie primiți", în care îl ironizează pe șeful PSD. Nicolae Ceaușescu a fost înlocuit cu Liviu Dragnea în celebrul cântec "Partidul, Ceaușescu, România".

Trupa Zdrang: Olimpia Mălai, Lizuca Ciurea, Claudiu Maier, 1Q Sapro, Doru Cătănescu, Darth Vader în Șlapi, Alexandru Hâncu. Versuri, concept: Alexandru Hâncu. Regie: Tetelu

VEZI SI:

 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY