ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 iulie 2021

 
DOSAR SPECIAL ZIAR.COM


[foto: StiripeSurse]
Europa nu-şi revine din criza provocată de refugiaţi. Noi violențe în Germania

Criza refugiaţilor: toate ştirile recente si ultimele ştiri

Trimite Email  

ULTIMELE STIRI:

Tragedie în Marea Mediterană. Aproape 60 de migranţi s-au înecat într-un naufragiu în largul Libiei
Aproximativ 60 de migranţi care intenţionau să ajungă în Europa, între care femei şi copii, s-au înecat luni într-un naufragiu în largul Libiei, o nouă dramă a imigraţiei ilegale în Marea Mediterană, a anunţat luni Organizaţia Internaţională pentru Migraţie (OIM), relatează AFP şi Agerpres.
[Adevarul]
27/07/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Zeci de migranți s-au înecat în Marea Mediterană
Aproximativ 60 de migranţi care intenţionau să ajungă în Europa s-au înecat luni într-un naufragiu în largul Libiei, potrivit Organizaţiei Internaţionale pentru Migraţie (OIM), citată de AFP. „Cel...
[Jurnalul National]
27/07/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Nou naufragiu al unui vas cu migranți în Mediterana
Aproape 60 de migranţi care intenţionau să ajungă în Europa, între care femei şi copii, s-au înecat luni într-un naufragiu în largul Libiei, o nouă dramă a imigraţiei ilegale în Marea Mediterană, a anunţat luni Organizaţia Internaţională pentru Migraţie (OIM). “Cel puţin 57 de migranţi s-au înecat astăzi (...)
[Europa FM]
27/07/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
ONU: Cel puţin 57 de migranţi s-au înecat în largul Libiei
O barcă care transporta migranți africani s-a răsturnat în largul coastei Libiei. În urma incidentului, cel puțin 57 de persoane și-au pierdut viața, a declarat un oficial al oficciului pentru migrație al ONU. A fost cel mai recent dezastru din Marea Mediterană care a implicat migranții ce caută o viață mai bună în Europa. Nava a părăsit duminică orașul de coastă vestic Khums,...
[B1 Tv]
26/07/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


O barcă cu migranți s-a scufundat în largul Libiei. Cel puțin 57 de oameni au murit
Cel puţin 57 de oameni s-au înecat luni, după ce ambarcaţiunea în care se aflau s-a răsturnat în Marea Mediterană, în largul oraşului libian Khums, a anunţat Organizaţia Internaţională pentru Migraţie (OIM) citată de dpa și Agerpres. Potrivit purtătoarei de cuvânt a OIM Safa Msehli, mai mulţi supravieţuitori (...)
[Libertatea]
26/07/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Cel puţin 57 de migranţi s-au înecat în largul Libiei, anunţă ONU
Cel puţin 57 de oameni s-au înecat luni când ambarcaţiunea în care se aflau s-a răsturnat în Marea Mediterană, în largul oraşului libian Khums, a anunţat Organizaţia Internaţională pentru Migraţie (OIM) citată de dpa.
[Digi24]
26/07/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Cum a devenit un militar român, fost luptător în Afganistan, traficant de migranți
Justiție rapidă. Un veteran din cadrul unităţii militare „Scorpionii Galbeni” din Timişoara, fost luptător în Orientul mijlociu în Armata Română, a fost condamnat de Tribunalul Militar Timișoara la o lună și o zi de la comiterea faptei. În dimineața de 12 aprile, în jurul orei 9.00, patru migranți din Turcia (...)
[Libertatea]
26/07/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
 DOSARE SPECIALE


Jocurile Olimpice, ultimele ştiri
|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY