ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 6 noiembrie 2021

 
DOSAR SPECIAL ZIAR.COM


[foto: Digi24]
Confruntările dintre Israel și Hamas, ultimele știri

Israel, Ierusalim, ultimele știri

Trimite Email  

ULTIMELE STIRI:

Proteinele SARS-CoV-2 care provoacă infarct și accident vascular cerebral au fost identificate. Vor putea fi produse noi tratamente
Oamenii de știință israelieni au identificat proteinele coronavirusului care declanșează accidente vasculare cerebrale și infarcturi la pacienții Covid-19. Aceasta reprezintă o descoperire care, potrivit oamenilor de știință, deschide calea pentru producerea unor noi tratamente, transmite The Times of Israel.
[Digi24]
06/11/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Copil palestinian, împuşcat mortal de armata israeliană în cursul unor proteste violente
Un copil palestinian a fost împuşcat mortal de armata israeliană în cursul unor proteste violente produse vineri în Cisiordania, anunţă autorităţile medicale palestiniene citate de cotidianul The Times of Israel.
[Mediafax]
05/11/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Copil palestinian, împuşcat mortal de armata israeliană în cursul unor proteste violente
Un copil palestinian a fost împuşcat mortal de armata israeliană în cursul unor proteste violente produse vineri în Cisiordania, anunţă autorităţile medicale palestiniene citate de cotidianul The Times of Israel, potrivit Mediafax.
[Digi24]
05/11/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Arafat: O nouă echipă medicală din Danemarca a venit în România pentru 11 zile. Duminică va începe lucrul şi o misiune de experţi din Israel
Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a anunţat că o nouă echipă medicală din Danemarca a venit în România şi va sta 11 zile. Totodată, acesta a precizat şi că specialişti din Israel vor începe duminică o misiune în ţara noastră şi vor lucra cu autorităţile române pe partea de abordare terapeutică şi pe modul de organizare la nivelul Urgenţei.
[Adevarul]
05/11/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Vechi inel de "prevenire a mahmurelii" găsit în Israel / De ce credeau oamenii că-i protejează de efectele beției
Un inel de aur găsit în ruinele unei crame străvechi ar fi putut fi purtat cu mai bine de 1.000 de ani în urmă pentru frumusețea sa - sau pentru a alunga mahmureala, potrivit Live Science.
[HotNews]
05/11/2021
[+][mai mult] [Articol complet]


Mari lanţuri de librării din Israel au scos de la vânzare cărţile autoarei irlandeze Sally Rooney, care susţine cauza palestiniană
Două dintre cele mai mari lanţuri de librării din Israel au anunţat că nu vor mai vinde cărţile autoarei irlandeze Sally Rooney, după ce ea a refuzat să permită unei edituri israelene să traducă în ebraică noul său roman.
[Adevarul]
05/11/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


CNSU modifică lista ţărilor de risc epidemiologic ridicat. Cehia şi Ungaria rămân în zona roşie
Cehia şi Ungaria rămân în zona roşie a ţărilor cu risc epidemiologic. În zona galbenă au intrat, după scăderea incidenţei, Statele Unite ale Americii, în timp ce în zona verde a intrat Israelul, potrivit unei decizii a CNSU.
[Business Magazin]
05/11/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Ura lui Nicolae Ceaușescu împotriva presei
Ceva semne de dezgheț fuseseră date și de staliniștii lideri, dar se putea și mai mult. Colaborarea cu Franța, Italia, Israel și Germania capitalistă indica un nou drum al României socialiste, cea care părea că se îndepărtează de Moscova. Poporul mai crede și astăzi în patriotismul fierbinte al celui născut în Scornicești, dar totul a […]
[Capital]
05/11/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
CNSU modifică lista țărilor de risc epidemiologic ridicat. Cehia și Ungaria rămân în zona roșie
Cehia și Ungaria rămân în zona roșie a țărilor cu risc epidemiologic. În zona galbenă au intrat, după scăderea incidenței, Statele Unite ale Americii, în timp ce în zona verde a intrat Israelul, potrivit un...
[Jurnalul National]
05/11/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


NOUA LISTĂ a țărilor cu risc epidemiologic: Ungaria și Cehia au ajuns în zona roșie, Israelul în cea verde
Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat joi seară noua listă cu clasificarea teritoriilor în funcție de rata de incidență a coronavirusului, în zona roșie intrând țări precum Ungaria sau Cehia, iar pe cea verde intrând națiuni precum Israel sau Cuba.
[HotNews]
05/11/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


DOCUMENT. Noua listă a țărilor cu risc epidemiologic. Cehia și Ungaria intră în zona roșie
Comitetul Național pentru Situații de Urgență a actualizat lista țărilor/teritoriilor cu risc epidemiologic ridicat. Potrivit CNSU, Ungaria și Cehia intră în zona roșie, în timp ce Israel trece în verde, în urma scăderii incidenței.
[Digi24]
05/11/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
 DOSARE SPECIALE


Tenis: Simona Halep, ultimele ştiri
|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY