ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI27 noiembrie 2020

 
DOSAR SPECIAL ZIAR.COM


Horoscop, previziuni, predicţii 2020, anul Şobolanului de Metal

Potrivit horoscopului chinezesc, anul 2020 este anul Şobolanului de Metal. Anul nou chinezesc începe pe 25 ianuarie, si dureaza pâna pe 11 februarie 2021. Şobolanul fiind asociat cu protecţia şi prosperitatea, Anul Şobolanului de Metal este un an ideal pentru afaceri, marcat de succese si câştiguri financiare, un an benefic noilor începuturi, a noilor oportunităţi și eventual pentru găsirea unei noi iubiri.

Trimite Email  

Horoscop zilnic, zodiac chinezesc, şi alte predicții, ultimele ştiri:

ULTIMELE STIRI:

Horoscopul pentru weekendul 28-29 noiembrie: Vărsătorii sunt criticați constant. Iată ce au de făcut
Dragi Vărsători, dacă cineva din anturaj vă critică constant, e bine să daţi un pas în spate pentru a vedea perspectiva de ansamblu.   Horoscop pentru weekendul 28-29 noiembrie 2020, pentru...
[B1 Tv]
27/11/2020 [+][mai mult] [Articol complet]


Horoscop 28 noiembrie 2020. Gemenii ar putea descoperi că au destule motive de bucurie și de optimism
Horoscop 28 noiembrie 2020. Citește horoscopul de azi pentru zodia ta. Pe libertatea găsești Horoscop zilnic cu previziuni în dragoste, bani sau sănătate. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de azi. Horoscop Berbec – 28 noiembrie 2020: Ai parte de o zi mai mult decât agreabilă, care poate contribui (...)
[Libertatea]
27/11/2020 [+][mai mult] [Articol complet]


Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 28 noiembrie – 4 decembrie 2020. Lună Plină în Gemeni | VIDEO URANISSIMA
Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 28 noiembrie – 4 decembrie 2020 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie. În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te (...)
[Libertatea]
27/11/2020 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 28 noiembrie – 4 decembrie
Citește Horoscop săptămânal Pești. Previziuni pentru perioada 28 noiembrie – 4 decembrie, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Pești și urmarește video Uranissima. Horoscop săptămânal Pești – 28 noiembrie – 4 decembrie Între 28 și (...)
[Libertatea]
27/11/2020 [+][mai mult] [Articol complet]


Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 28 noiembrie – 4 decembrie
Citește Horoscop săptămânal Vărsător. Previziuni pentru perioada 28 noiembrie – 4 decembrie, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Vărsător și urmarește video Uranissima. Horoscop săptămânal Vărsător – 28 noiembrie – 4 decembrie (...)
[Libertatea]
27/11/2020 [+][mai mult] [Articol complet]


Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 28 noiembrie – 4 decembrie
Citește Horoscop săptămânal Capricorn. Previziuni pentru perioada 28 noiembrie – 4 decembrie, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Capricorn și urmarește video Uranissima. Horoscop săptămânal Capricorn – 28 noiembrie – 4 (...)
[Libertatea]
27/11/2020 [+][mai mult] [Articol complet]


Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 28 noiembrie – 4 decembrie
Citește Horoscop săptămânal Săgetător. Previziuni pentru perioada 28 noiembrie – 4 decembrie, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Săgetător și urmarește video Uranissima. Horoscop săptămânal Săgetător – 28 noiembrie – 4 decembrie (...)
[Libertatea]
27/11/2020 [+][mai mult] [Articol complet]


Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 28 noiembrie – 4 decembrie
Citește Horoscop săptămânal Scorpion. Previziuni pentru perioada 28 noiembrie – 4 decembrie, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Scorpion și urmarește video Uranissima. Horoscop săptămânal Scorpion – 28 noiembrie – 4 decembrie (...)
[Libertatea]
27/11/2020 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 28 noiembrie – 4 decembrie
Citește Horoscop săptămânal Balanță. Previziuni pentru perioada 28 noiembrie – 4 decembrie, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Balanță și urmarește video Uranissima. Horoscop săptămânal Balanță – 28 noiembrie – 4 decembrie Între (...)
[Libertatea]
27/11/2020 [+][mai mult] [Articol complet]


Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 28 noiembrie – 4 decembrie
Citește Horoscop săptămânal Fecioară. Previziuni pentru perioada 28 noiembrie – 4 decembrie, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Fecioară și urmarește video Uranissima. Horoscop săptămânal Fecioară – 28 noiembrie – 4 decembrie (...)
[Libertatea]
27/11/2020 [+][mai mult] [Articol complet]


Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 28 noiembrie – 4 decembrie
Citește Horoscop săptămânal Leu. Previziuni pentru perioada 28 noiembrie – 4 decembrie, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Leu și urmarește video Uranissima. Horoscop săptămânal Leu – 28 noiembrie – 4 decembrie Între 28 și 29 (...)
[Libertatea]
27/11/2020 [+][mai mult] [Articol complet]


Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 28 noiembrie – 4 decembrie
Citește Horoscop săptămânal Rac. Previziuni pentru perioada 28 noiembrie – 4 decembrie, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Rac și urmarește video Uranissima. Horoscop săptămânal Rac – 28 noiembrie – 4 decembrie Între 28 și 29 (...)
[Libertatea]
27/11/2020 [+][mai mult] [Articol complet]


Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 28 noiembrie – 4 decembrie
Citește Horoscop săptămânal Gemeni. Previziuni pentru perioada 28 noiembrie – 4 decembrie, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Gemeni și urmarește video Uranissima. Horoscop săptămânal Gemeni – 28 noiembrie – 4 decembrie Între (...)
[Libertatea]
27/11/2020 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 28 noiembrie – 4 decembrie
Citește Horoscop săptămânal Taur. Previziuni pentru perioada 28 noiembrie – 4 decembrie, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Taur și urmarește video Uranissima. Horoscop săptămânal Taur – 28 noiembrie – 4 decembrie Între 28 și (...)
[Libertatea]
27/11/2020 [+][mai mult] [Articol complet]


Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 28 noiembrie – 4 decembrie
Citește Horoscop săptămânal Berbec. Previziuni pentru perioada 28 noiembrie – 4 decembrie, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Berbec și urmarește video Uranissima. Horoscop săptămânal Berbec – 28 noiembrie – 4 decembrie Între (...)
[Libertatea]
27/11/2020 [+][mai mult] [Articol complet]


Horoscop 28 noiembrie 2020. Ai grijă ce îți dorești, pentru că ar putea să ți se întâmple
Horoscopul zilei de 28 noiembrie le transmite leilor că e un moment bun să își dorească lucruri, pentru că niciodată zicala „ai grijă de îți dorești” nu a fost mai adevărată.
[Observator]
27/11/2020 [+][mai mult] [Articol complet]


Horoscop 27 noiembrie-10 decembrie: risc mare de pierdere financiară şi calcule greşite pentru un semn de pământ
Incertitudinea şi schimbările radicale, care s-au petrecut cu repeziciune în ultima perioadă, încep să se risipească, şi în locul lor apar veştile pline de speranţă. Este bine să ştii că există un risc important pentru sănătate, cel puţin pentru nativii în Gemeni şi în Leu.
[Adevarul]
27/11/2020 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Horoscop 27 noiembrie 2020. Racii se vor axa pe curățenia din casă și din relații
Mercur, planeta comunicării, face astăzi un aspect de trină cu Neptun, planeta intuiţiei. Asta înseamnă că putem luat decizii privind finanţele.
[Observator]
27/11/2020 [+][mai mult] [Articol complet]


HOROSCOP 27 noiembrie. Aceste zodii plonjează din lac în puţ. Vezi aici ce ţi-au pregătit astrele pentru azi
În ultimele momente ale dimineţii, Mercur din Scorpion face un sextil armonios cu Pluto din Capricorn, iar dup-amiază, Venus din Scorpion face o opoziţie la Uranus retrograd din Taur. Aceste două aspecte anunţă aşadar o zi intensă, cu surprize greu de gestionat pentru zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Peşti).
[Mediafax]
27/11/2020 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
 DOSARE SPECIALE


Posibil atac terorist în Elveția: o femeie a fost înjunghiată
|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY