ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI21 ianuarie 2019

 
DOSAR SPECIAL ZIAR.COM


[foto: Mediafax]
Evaluarea naţională, azi primele rezultate. Ultimele ştiri

Evaluarea naţională pentru absolvenţii de gimnaziu : subiecte, rezultate, note, contestatii, ...
Toate ştirile

Trimite Email  

ULTIMELE STIRI:

De ce vrea Ecaterina Andronescu să aducă mai mulţi studenţi străini
Scăderea demografică “absolut dramatică” o face pe Ecaterina Andronescu să se întrebe “Ce se va întâmpla cu universităţile noastre?”. Într-o conferinţă la Constanţa, ministrul Educaţiei a interpretat astfel numărul copiilor care au luat anul trecut note mai mici de 5 la Evaluarea Naţională:
[Adevarul]
20/01/2019 [+][mai mult] [Articol complet]


VIDEO/ Andrei Aradits ia pauză de la actorie, de dragul băiatului său: „Are examenul de Capacitate”. Fac matematică împreună
Nu mai e mult până să intre pe micul ecran serialul "Vlad", pregătit încă de anul trecut de PRO TV, iar Andrei Aradits, interpretul rolului principal, abia așteaptă să se vadă și să vadă dacă va avea succes. Cu filmările la primul sezon încheiate, își permite acum să ia o pauză, una binevenită, pentru că […] (...)
[Libertatea]
17/01/2019 [+][mai mult] [Articol complet]


Condiții de egalizare a șanselor la Evaluarea Națională
În perioada 21 ianuarie – 28 februarie 2019, părinții care au copii cu deficiențe pot depune documentele pentru asigurarea condițiilor de egalizare a șanselor la simularea Evaluarii Naționale.
[Evenimentul Zilei]
10/01/2019 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
 DOSARE SPECIALE


Tenis, Australian Open: Simona Halep, ultimele ştiri VIDEO LIVE


Tenis, ultimele știri


Brexit, ultimele știri|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY