ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 29 iulie 2021

 
DOSAR SPECIAL ZIAR.COM


Eurovision 2021, ultimele ştiri şi VIDEO

Câștigătorul concursului și toate țările în competiție: VIDEO Eurovision 2021

Eurovision, ultimele ştiri

Trimite Email  

SCORUL FINAL Eurovision 2021: Toate videourile Eurovision 2021

ULTIMELE STIRI:

Declarație neașteptată făcută de Roxen. „Simt că sunt băiat în corp de fată”
Roxen, reprezentanta României la Eurovision 2021, și-a deschis sufletul în fața urmăritorilor săi de pe TikTok, acolo unde este extrem de activă și a acceptat să răspundă la întrebări incomode. În cadrul unei sesiuni de întrebări, Roxen a fost întrebată dacă se îndrăgostește de femei sau de bărbați. Aceasta a (...)
[Libertatea]
28/07/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Trupa Maneskin, câştigătoarea Eurovision 2021, premiată de Primăria din Roma
Trupa Maneskin, câştigătoarea Eurovision 2021 a fost premiată marţi de Primăria din Roma, pentru succesul obţinut la competiţia internaţională. Virginia Raggi, primarul oraşului, a lăudat cei 4 artişti cu prilejul ceremoniei şi a spus că aceştia au adus muzica italiană la cea mai înaltă recunoaştere.
[Adevarul]
28/07/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Un nou caz Caracal? Suspiciuni de viol, proxenetism şi sechestrare după sinuciderea unei fete de 16 ani. „Dacă am să mor, nu vreau să plângeţi!”
Aparent, fata a murit din cauza unei supradoze de medicamente, însă medicii au observat că avea corpul plin de lovituri, aşa că au sesizat Poliţia. Primele verificări au scos la iveală un scenariu cumplit, ce aminteşte puţin de „Cazul Caracal”, cu suspiciuni de viol, şantaj, ameninţare şi sechestrare.
[Adevarul]
28/07/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
 DOSARE SPECIALE


Jocurile Olimpice, ultimele ştiri
|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY