ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
   
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 26 februarie 2024

 
DOSAR SPECIAL ZIAR.COM


Theodor Andrei va reprezenta România la Eurovision 2023. VIDEO

Eurovision 2023, ultimele ştiri

Trimite Email  

VIDEO:

ULTIMELE STIRI:

Israelul amenință că se va retrage de la Eurovision dacă i se cere să modifice piesa înscrisă în concurs
Israelul ameninţă că se va retrage de la ediţia din acest an a concursului Eurovision dacă organizatorii îi vor cere să modifice versurile cântecului său, "October Rain", care evocă atacul sângeros comis de Hamas în octombrie 2023, considerând că acestea sunt Citește mai departe...
[StiripeSurse]
26/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Andrei Ursu participă la „Asia Express” alături de iubitul lui. Cine e și cu ce se ocupă Vlad Condurache
Andrei Ursu face echipă la „Asia Express”, show-ul de la Antena 1, alături de Vlad Condurache, iubitul lui. Înainte de începutul filmărilor, cântărețul care a reprezentat România la Eurovision 2022 a făcut câteva declarații. Antena 1 a anunțat astăzi cine sunt concurenții de la Asia Express (...)
[Libertatea]
26/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Israel ameninţă că se va retrage de la Eurovision, dacă i se va cere să îşi schimbe cântecul
Israelul a amenințat că se va retrage din concursul inaugurat în 1956, dacă organizatorii vor respinge versurile cântecului „October Rain” pe motiv că sunt politice și că evocă atacul sângeros al Hamas, a relatat news.ro. Eden Golan şi cântecul ei „October Rain” au fost aleşi de Israel pentru (...)
[Libertatea]
26/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY